γνωριζει κανεισ αν υποστηριζει gps?εννοω αν μπορω να το χρησημοποιησω και ωσ gps σε μια αναγκη.
Αν ΝΑΙ γινεται αυτο απο αποθηκευμενουσ χαρτεσ που θα εχω ασ πουμε στηην καρτα μνυμησ η με χρηση δυκτιου και με εξτρα χρεωση?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
γνωριζει κανεισ αν υποστηριζει gps?εννοω αν μπορω να το χρησημοποιησω και ωσ gps σε μια αναγκη.
Αν ΝΑΙ γινεται αυτο απο αποθηκευμενουσ χαρτεσ που θα εχω ασ πουμε στηην καρτα μνυμησ η με χρηση δυκτιου και με εξτρα χρεωση?
2 Απαντήσεις
Χωρις χρηση δικτυου με χαρτες δηλαδη στη συσκευη, εχω δοκιμασει το Mireo. Προσοχη υπαρχουν δυο χαρτες για την Ελλαδα για το συγκεκριμενο προγραμμα οι της Teleatlas (τραγικοι) και της GeoIntelligence (aποδεκτοι). Μετα απο συνολικα πανω απο 10 χρονια χρησης GPS (TomTom σε Windows CE pad) εχω καταληξει στο εξης για τη χρηση του GPS: "Ωραιο και καλο φτανει ομως να εχουμε και κανα χαρτη απο χαρτι :) γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει "
Ναι έχει κανονικά GPS. Μάλιστα με την εφαρμογή Google Maps μπορείς να έχεις και φωνητική πλοήγηση οπότε είναι ακόμα πιο εύχρηστο. Μπορείς να διαβάσεις εδώ σχετικά : http://www.insomnia.gr/_/articles/google/earth/%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ios-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1-r4804 . Όπως θα διαβάσεις η πλοήγηση είναι δωρεάν αλλά χρειάζεσαι ενεργή σύνδεση δεδομένων (3G). Εφόσον έχει τη δυνατότητα GPS φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα προγράμματα, τα οποία ενδεχομένως να έχουν τη δυνατότητα offline που γράφεις (μπορεί να μην είναι δωρεάν όμως). Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο για να σου προτείνω.
4 Σχόλια
Ειδικά για το τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο ! (προσωπική εμπειρία)
Σουρωπο, λιμνη Πλαστηρα, με δυο παιδια 4 χρονων να κλαινε απο την ταλαιπωρια, να μας φερνει γυρους μεσα απο κατι χιονοφαγωμενους δρομους σε βουνα για μια διαδρομη που ηταν 4 χιλιομετρα ασφαλτος και μαλιστα καλη. Τρατζικ σου λεω τρατζικ :)
Γενικα ομως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε ολα τα GPS προγραμματα αυτη η "ταλαιπωρια" με τις λαθος δρομολογησεις συμβαινει μονο στους Ελληνικους χαρτες, στο εξωτερικο εχω διαπιστωσει εξαιρετικη ακριβεια και συνεπεια οπου και αν εχω παει (εκτος Τουρκιας -:) )
Ακριβώς...Φίλος ταξίδεψε οδικώς από Ιταλία έως Ελβετία με διάφορες παρακάμψεις ακόμα και σε χωριά και ήταν απόλυτα ακριβές το GPS...
σ.σ : και να ήταν το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα....!