Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
me_lene_mariam

Λατρεύω την htc,καθως ειχα διαλεξει αλλο κινητο παλια αλλα λογω χρηματων βρηκα το Motorola defy mini.Προσεξα ομως οτι η τιμη του htc explorer εχει πεσει και μηπως ηταν κι αυτη μια καλη επιλογη;;Επειδη δν ειμαι σιγουρη γιατι πανω κατω κανουν και εχουν τα ιδια πραγματα,ποιο να παρω;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

polydoros1871994

σε τι τιμή το έχεις βρει φίλε μου ...στο λέω γιατί εγώ δίνω το δικό μου το htc sensation xe with beats audio ...αν σε ενδιαφέρει!

3 Σχόλια

me_lene_mariam

Και ποσο κανει;;Μ'αρεσουν πολυ τα κινητα της htc αλλα ειναι καποια λιγο ακριβα...Βεβαια να βρισκεται σε καλη κατασταση....

ed_stark

@me_lene_mariam δεν επιτρέπεται η πώληση προϊόντων μέσω της ενότητας Q&A. Η ενότητα αυτή έχει σκοπό την επίλυση αποριών και προβλημάτων σχετικά με προϊόντα.

Όνομα χρήστη
Sakis100x100

Ήμουν κάτοχος του motorola defy mini και μπορώ να σε πω ότι είναι πολύ καλό κινητό αλλά έχει παλιά έκδοση android όμως μπορείς να το κάνεις root και να το αναβαθμίσεις στην πιο πρόσφατη καθώς είναι και πολύ ανθεκτικό στις τούμπες και επίσης waterproof.
Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα!

5 Σχόλια

me_lene_mariam

Και εγω αυτο προτοσκεφτηκα αλλα δεν ειμαι και πολυ καλη σε τετοια θεματα!Επισης,δεν υπαρχει επισημη αναβαθμιση...Μηπως χανεις την εγγυηση σου με αυτο;;Παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!

Sakis100x100

Την εγγύηση την χάνεις αλλά τώρα εκείνο άμα θες το κάνεις και δεν χρειάζετε να με ευχαριστείς ;)
Θα σου πρότεινα πάντως εγώ καλύτερα να πάρεις σε αυτά τα λεφτά άμα είναι κανένα lg optimus l5 ή l7

me_lene_mariam

To motorola defy mini κανει τωρα 88 ευρω,τα l5 και l7 115 και 150 ευρω αντιστοιχα.Επισης λενε πως αυτη η σειρα της λγ δν ειναι καληΕχω πολλους ανθρωπους που εχουν το λ3 αλλα δν εχουν μεινει ικανοποιημενοι.Τωρα π βρηκα αυτο ειν κλ και φτηνο οποτε λεω ν αγορασω αυτο αμα προκυψει κτ καλυτερο θα δουμε.

me_lene_mariam

To motorola defy mini κανει τωρα 88 ευρω,τα l5 και l7 115 και 150 ευρω αντιστοιχα.Επισης λενε πως αυτη η σειρα της λγ δν ειναι καληΕχω πολλους ανθρωπους που εχουν το λ3 αλλα δν εχουν μεινει ικανοποιημενοι.Τωρα π βρηκα αυτο ειν κλ και φτηνο οποτε λεω ν αγορασω αυτο αμα προκυψει κτ καλυτερο θα δουμε.

Όνομα χρήστη