La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
manolis.brokos

καλησπερα παιδια...σκεφτομαι να παρω τ κινητο και θα ηθελα τν γνωμη οσων τ εχουν.

αν εχουν μινει ευχαριστημενοι με καμερα, οθονη, ηχειο, μπαταρια και οτι αλλο γενικα εχει τ κινητο.!

επισης δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η τιμη που υπαρχει απο διαφορα μαγαζια εδω ειναι γυρω στα 230€ ενω απο τις μεγαλες αλυσιδες το παιρνεις 480€..!!
ευχαριστω!

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

ed_stark

Προκειμένου οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα να συνεργαστεί με το Skroutz.gr, θα πρέπει να πληροί τους όρους συμμετοχής οι οποίοι είναι δημοσιευμένοι στη σελίδα του Skroutz.gr και μπορείτε να τους διαβάσετε μέσω του παρακάτω δεσμού (link):
https://merchants.skroutz.gr/merchants/home/terms
Ο έλεγχος για την τήρηση των προαναφερόμενων όρων λαμβάνει χώρα τόσο πριν την παροχή υπηρεσιών από το Skroutz.gr στο κατάστημα (δηλαδή πριν την υπογραφή της σχετικής σύμβασης), όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Nume de utilizator
panomelne

γεια σου
ειναι αρκετα καλο κατα τη γνωμη μου δεν το εχω εγω προσοπικα το εχει ενας φιλος μου και ειναι και αυτος και εγω αρκετα ευχαριστιμενος (οσο το ειδα :) )
τωρα για τα καταστιματα μιν ανχοναισε ειναι τα "ανεπισιμα" καταστιματα και το εχουν πιο φθηνα
σορρυ που απαντισα αργα ειπα ισως να σε βοιθισα ¨)

Nume de utilizator