La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
fotis_hk

Ποια είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του που ανεβάζουν έτσι την τιμή? Ποια η διαφορά του απο ένα Μedia Player π.χ. των 30-40 ευρώ?

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

donald

Θα βαλεις πανω του δισκο; θες Wifi ; Eιχες και αλλη παρομοια ερωτηση η οποια διεγραφη, κραταμε αυτην για τον media player μεχρι 100 ευρω που ψαχνεις !

Nume de utilizator
donald

Eπειδη ειμαι κατοχος του συγκεκριμενο καταρχην νομιζω οτι ειναι ο απροσκοπτος τροπος λειτουργιας του. Τα διαβαζει ολα, τα παιζει ολα (μεχρι και flac audio Που πολυ εκτιμω) χωρις ενα χικ.
Επισης ενα απο τα πιο σημαντικα του πλεονεκτηματα ειναι το wifi, αν εχεις ασυρματο δικτυο παιζει δικτυακο περιεχομενο απο καποιον media server που ειναι καπου αλλου στο δικτυο σου (το δικο μου ετσι παιζει δεν εχω δισκο πανω του, εχω ενα nasακι καπου στο σπιτικο cloud :-) και ο WD παιζει περιεχομενο απο αυτο). Θα μπορουσες να εχεις το περιεχομενο σε ενα PC η ενα laptop αυτος θα το παιξει, κανει λοιπον πολυ περισσοτερα πραγματα απο τα "κουτακια" των 30 ευρω..

1 Comentariu

fotis_hk

Eυχαριστώ για την απάντηση! Οπου έχω ρωτήσει οι εντυπώσεις είναι θετικότατες. Απ'ότι κατάλαβα οπως λες κι εσύ τα κάνει όλα! Θα το τιμήσω μάλλον!

Nume de utilizator