Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stoliban

Καλησπερα σας.
θελω να αγορασω ενα media player σχετικα φθηνο. απλα να συνδεω τον σκληρο μου δισκο και να βλεπω ταινιες. το Western Digital TV Play μου φαινετε αρκετα καλο. ειδα και καποια ποιο φθηνα (Crypto Free Time 260, Turbo-X Media Player Starlet) αλλα νομιζω οτι ο WD ειναι ενα βημα πιο μπροστα.
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο προιον η αν εχει καποια καλυτερη προταση (πανω κατω στα ιδια χρηματα) να με βοηθησει.
ευχαριστω.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

prince74

φιλαρακι εχω συνδεσει επανω του μεσω usb hub 3 HDD και μαλιστα ο ενας ειναι και 1 τερα και βλεπω τα παντα full hd παιζει dts που δεν παιζουν πολλοι αλλοι media player και γενικως ειναι οτι καλλητερο κυκλοφορει στην αγορα αυτη την στιγμη. και εχω και δευτερο σε αλλο δωματιο και μπωρο και βλεπω της ταινιες που εχω στο ενα media player στο αλλο στριμαροντας. ουτε δηλ. να κουβαλαω δισκους ουτε βγαλε βαλε τιποτα, ειναι δηλ. σαν να ειναι οι δισκοι συνδεδεμενοι και στα 2 μαζι.

2 Σχόλια

Stoliban

mpeg παιζει? γιατι ενας αλλος χρηστης μου ειπε οτι δεν παιζει (μιλαμε παντα για τον western digital tv play)

prince74

κοιτα εγω εχω 2 μηχανηματα WD το ενα ειναι με ενσωματομενο σκληρο δισκο 1 τερα και το αλλο χωρις αλλα με ethernet αυτο που θα κοιταξεις ειναι τα χαρακτηριστικα να δεις αν ειναι αυτα που θες εσυ. και δωσε εμφαση αν εχει DTS ΣΕ περριπτωση που βλεπεις ταινιες HD.

Όνομα χρήστη
donald

Σαν κατοχος εδω και καποια χρονια του WD TV live θα στο συνιστουσα σε σχεση με το Play. Το TV Play αν και παρομοιο σαν συσκευη δεν παιζει MPEG, MPEG1, MPEG2, MPG ενω το Live παιζει και αυτα τα φορματ.
http://store.westerndigital.com/store/wdeu/en_IE/compare/ThemeID.22586100/parentCategoryID.13831900/categoryID.13834700

Kaτα τα αλλα ειναι ενας εξαιρετικος media player, σε αντιθεση με καποιους χρηστες που δεν μπορουν να παιξουν 1080P μεσα απο το WiFi δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα (wifi over homeplug +firewall :) ), παιζει επισης αρχεια τυπου flac (audio) γενικα δεν με εχει προβληματισει ποτε ο,τι και αν του εχω "πεταξει" να παιξει :)

2 Σχόλια

Stoliban

πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω γιατι πραγματικα για τον λογο που το θελω πρεπει να παιζει και αρχεια MPEG.
αυτο ομως που πραγματικα με απασχολει ειναι να παιζει αρχεια mkv 1080p με υποτιτλους απο σκληρο δισκο και να μην κολλαει.

Stoliban

εκτος του WD εχεις να μου προτεινεις κατι με λιγοτερα χρηματα και εξισου αξιοπιστο?

Όνομα χρήστη