La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
kostasexcile

Deadly_sins θα ήθελα να σε ρωτήσω για την 7900xt ...με τι τροφοδοτικό και επεξεργαστή την συνδυάζεις? Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

Nume de utilizator
PaullΑΕΚ

Η 7800xt ειναι 6800xt,δεν κανει για τιποτα.Η 4070 super με το dlss ειναι κλασεις ανωτερη,καλυτερη απο 3090 σε2κ.Η 7900xt ειναι μια θερμαστρα,χωρις rt,χωρις Dlss,με ενα fsr που απλα δεν βλεπεται.Ο 7600χ τις παει ολες απο 1440p και πανω,ο 5900x δεν κανει ουτε για tube.Χρειαζονται η 7800xt 750watt,η 7900xt η συγκεκριμενη χρειαζεται 850 gold και πανω-410 watt max με pl+15.Παιζει και με 650watt με PL -10,2400core,uv-50mv.Τα ειχα ολα,εχω τεσταρει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει μεχρι 4080 super-7900xtx.Μακρια απο amd καρτες και Intel επεξεργαστες

2 Comentarii

Vasileios_Kouroumplakis

Από άποψη drivers πως πάνε οι AMD gpu's την τρέχουσα περίοδο? Εδώ και χρόνια μόνο nvidia παίρνω λόγω κακής πρώτερης εμπειρίας με ATI/AMD (μιλάμε 20+ χρόνια πριν). Τώρα με δελεάζει η τιμή της 7900xt αλλά φοβάμαι μην μπλέξω.

PaullΑΕΚ

Απο drivers η amd πεταει,κανενα προβλημα.Η 7900xt,την ειχα.Πολλα watt,εκτος της nitro ολες οι αλλες απλα δεν βλεπονται,απλα μακρια.Η περιμενεις,η την παιρνεις η απλα πας σε 4070super.Αν ψυνεσαι πολυ με την 7900xt,παρε την pulse,ειναι η αμεσως καλυτερη μετα την nitro,αλλα απο rt μετρια,fsr μετριο και για native 2K ειναι τοσο δυνατη που αν εχεις κατω απο 7700x και μαλιστα φτιαγμενο,δεν κουνιεται.

Nume de utilizator
Deadly_Sins

Εγώ την έχω μαζί με τον 5900Χ στα 5.2 GHz αυτός καταναλώνει περίπου 140+watt μαζί με την κάρτα που είναι γύρω στα 400+ watt και το psu της Corsair 750 Gold με βγάζει πολύ καλά.

10 Comentarii

Theo25

εγώ έχω 7600 X και το Corsair tx 650 m 80+ gold. Φτάνει για 7900xt; Η να πάρω ένα 850

Deadly_Sins

Για μία τέτοια κάρτα ακόμα και σε 4K ανάλυση που τα τρέχω εγώ όλα ρίχνει ξύλο στον επεξεργαστή μου μερικές φορές θα συνιστούσα να πάρεις τουλάχιστον οκταπύρηνο για να μπορείς να αξιοποιήσεις την κάρτα. Ενας επεξεργαστής 8+ με X3D cache πύρινες μπορεί, της καινούργιας γενιάς άνετα αλλά με εξάρι cpu δεν θα το έκανα. Και ειδικά άμα έχεις μικρότερη ανάλυση οθόνη σίγουρα θα θες ένα πιο δυνατό επεξεργαστή. Cyberpunk εγώ βλέπω μεταξύ 30 και 50% χρησιμοποίηση αρκετό για τέτοια λύση φαντάζομαι σε μικρότερη ανάλυση μπορεί να τον φέρει και στο 80% απλά επειδή μπορεί να βγάλει πάρα πολλά Καρέ ειδικά με το FSR3 είναι λιγο χειρότερα με τον επεξεργαστή προσπαθεί να τρέξει να τα βγάλει όλα. Απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο εγώ θα πηγαίνα με ένα οκταπύρηνο, αυτή η κάρτα Γενικά δεν αστειεύεται κι άμα την κάνεις overclock πραγματικά μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμα και 8K σε ορισμένα παιχνίδια. Πλέον Όλα παίζονται σε τεχνολογίες upscaling αλλά μόνο quality για να έχει καλή εικόνα ακόμα, για να βγάλεις όλα αυτά τα τρομερά καρέ που έχω στο review μου, και κατά επίπτωση πιέζουν τον επεξεργαστή για να μπορεί να πιέσει και αυτός την κάρτα για να τα βγάλει. Το καλό είναι άμα δεν σου κάνει ό τωρινός εξαρις έχεις την πλατφόρμα και πας σε ένα καλύτερο επεξεργαστή την επόμενη γενιά. Και τώρα δεν μιλάω καν ray-tracing έτσι εκεί ο επεξεργαστής τρώει ακόμα περισσότερο ξύλο. Εγώ προσωπικά θα περιμένω μέχρι το τέλος της πλατφόρμας AM5 για να πάρω κάτι τρομερό προς το παρόν είμαι εντάξει για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να διαφωτίσα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Deadly_Sins

Ξέχασα για το τροφοδοτικό νομίζω πάρε να 850 εγώ το δικό μου 750 νομίζω είναι στο όριο.

Theo25

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και καταλαβαίνω. Εγώ 1440p παίζω και πιο πολύ αναρωτιομουν εάν μου φτάνει το PSU που ανέφερα. Άρα η κάρτα είναι υπερβολική για 1440p; Με τη σκέψη να με βγάλει για αρκετά χρόνια. Μήπως να πήγαινα για 7800 xt;

Deadly_Sins

Ναι πάρε την 7800 XT nitro την έχω στον υπολογιστή της κοπέλας μου άλλο τέρας εκεί για την ανάλυση σου. Και το καλό επίσης δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τροφοδοτικό. Χαχαχα μόλις είδα την καινούργια τιμή της είχε ανέβει κατά 150 και ευρώ από τότε που την πήρα εγώ σίγουρα δεν αξίζει αυτή την τιμή προς το παρόν.

Theo25

Ωραίος σε ευχαριστώ και πάλι. Θα πάρω την 7800xt. θα είναι καλή αναβάθμιση από την gtx 970 που έχω 7 χρόνια

Deadly_Sins

Θα πάθεις πλάκα δεν λέω τίποτα παραπάνω και εγκατέστησε τους καινούργιους driver που σου δίνουν fluid motion frames θα με θυμηθείς. Μην ξεχασεις να βαλεις Display Driver Uninstaller με safe mode μολις βαλεις την καρτα πανω πρωτα. Χαιρετώ.

nestoras_sotirchos

Καλησπέρα. Μια ερώτηση, sos! Φτιάχνω ενα συστημα και θελω να ρωτησω αν κανει το τροφοδοτικο που εχω. Εχω ι7-14700kf και Corsair RMx Series RM850x (2021) 850W .Μπορω να βαλω την Sapphire Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 PULSE Κάρτα Γραφικών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Deadly_Sins

Τα παρακατω με OC 300W+ CPU και 400W+ GPU εισαι οριακα καλα αμα τα εχεις ολα stock ανετα. Aχ τωρα ειδα οτι παιρνεις την Pulse ναι εισαι μια χαρα ακομα και με OC.

nestoras_sotirchos

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, ειχα φάει τον κόσμο για να μάθω!!!

Nume de utilizator
tkaltsidis

Έχει σωστά OC settings απ'ότι βλέπω, αλλά η γενική απόδοση εξαρτάται από το όλο σύστημα. Εγώ την έχω συνδυάσει με έναν 7800X3D και 1000W τροφοδοτικό. 7600 και 13600k θα ήταν επίσης καλές επιλογές ώστε να μην τρώει bottleneck η κάρτα.

Nume de utilizator