Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
IoannisLo

μπορεί να υποστηρίξει ψυγείο σπιτιού σε ενδεχόμενη διακοπή ; κ αν ναι για πόση ώρα;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Stratos Papageorgiou

Το EcoFlow River 2 Max διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 512Wh και μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία ενός σύγχρονου οικιακού ψυγείου σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος.

Ένα σύγχρονο ψυγείο, αν και έχει ονομαστική ισχύ 150–180W όταν λειτουργεί ο συμπιεστής, στην πράξη δεν δουλεύει συνεχόμενα. Με βάση μετρήσεις από αντίστοιχα ψυγεία, η μέση ωριαία κατανάλωση κυμαίνεται περίπου στα 70–80W.
Προσθέτοντας και την αυτοκατανάλωση του inverter του power station (~10–12W), η συνολική μέση κατανάλωση είναι περίπου 85–90W.

Με αυτά τα δεδομένα:
512Wh / 86W ≈ 6 ώρες θεωρητικής αυτονομίας

Λαμβάνοντας υπόψη τις απώλειες μετατροπής και ότι δεν αξιοποιείται το 100% της μπαταρίας, η πραγματική αυτονομία υπολογίζεται περίπου στις:

5 έως 6 ώρες λειτουργίας ψυγείου

Η τελική διάρκεια επηρεάζεται από:

Τη θερμοκρασία περιβάλλοντος

Το πόσο συχνά ανοίγει η πόρτα

Το φορτίο μέσα στο ψυγείο

Σε ήπια χρήση μπορεί να προσεγγίσει τις 6–7 ώρες, ενώ σε έντονη ζέστη ή συχνά ανοίγματα να μειωθεί προς 4,5–5 ώρες.

Όνομα χρήστη
George_K7612

Έχει τη λειτουργία X-Boost για στιγμιαία χορήγηση 1000W ρεύματος, ώστε να μπορεί να σηκώσει μια συσκευή όταν ξεκινάει να λειτουργεί (πχ ψυγείο). Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας τραβάει το πολύ 500W όταν λειτουργεί κανονικά. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα το τροφοδοτεί για 5-6 ώρες.

Όνομα χρήστη