Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lucas_Lucas_Lucas

Η ροδέλα αριστερά - δεξιά είναι ξεχωριστά κουμπιά ;; Μπορείς να βάλεις λειτουργίες ;!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

2 Σχόλια

Lucas_Lucas_Lucas

Στο Logitech 502hero είναι κανονικά … ειμαι ανάμεσα σε αυτό και το super light αλλά τώρα τελευταία βλέπω η razer αντιγράφει την Logitech ειδικά στα ποντίκια …

Oldschool

Το Tilting υπάρχει σε casual Mouse ή σε MMO Mouse της Razer, όπως το Razer Basilisk και το Razer Naga. Όπως και η Logitech δεν έχει Tilting σε κανένα πέρα από το G502, πχ το Superlight που αναφέρεις δεν έχει. Εκεί αναφέρομαι στο ότι το "Competitive Mouse" δεν έχει τέτοια Features, είναι άχρηστα ή δημιουργούν προβλήματα.

Η Razer "αντιγράφει" τη Logitech θεωρητικά στο G502 και το Basilisk, βέβαια υπήρχαν και παλιότερα τέτοια Mouse όπως το Microsoft SideWinder X5. Από την άλλη η Logitech με το G600, αντέγραψε το Razer Naga πχ.
Δεν είναι θέμα "αντιγραφής", όταν τα προϊόντα δεν ειναι 1:1 ίδια. Τα πρώτα Gaming Mouse στην αγορά ήταν της Razer, αυτό δε σημαίνει ότι την αντιγράφουν όλοι οι άλλοι.

Το G502 είναι βαρύ Mouse με παλιά τεχνολογίας σε αντίθεση με τις νέες γενιές.
To Superlight είναι κάπου στη μέση.
Το Deathadder V3 είναι ανώτερο τεχνολογικά και σε απόδοση. Όμως το θέμα είναι το τι αναζητάς εσύ και σε σχήμα.

Όνομα χρήστη