Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aggelοs2002

σε αυτό το κινητό είναι καλό να χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή 25watt η 46watt;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

soa008

Ότι φορτιστή και να βάλεις θα φορτίσει κανονικά το κινητό. Οι φορτιστές αποδίδουν με βάση το φορτίο και όχι την μέγιστη ονομαστική ισχύς. Ένας φορτιστής 46watt λειτουργεί και σε 10watt , και σε 25watt και σε οποιαδήποτε άλλη αναλογία ρευματος-τασης που καθορίζει η συσκευή φορτίο. Από εκεί και πέρα προφανώς ένας φορτιστής 10watt δεν μπορεί να φορτίσει στα 25watt , θα φορτίζει στα 10watt και αρα πιο αργά. ΥΓ: ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να αγοράσεις καλής ποιότητας φορτιστή. Κατά προτίμηση της ίδιας εταιρείας που είναι το κινητό καθώς τα πρωτόκολλα φόρτισης δεν είναι πάντα τα ίδια και ενδέχεται να μην έχεις την πιο γρήγορη φόρτιση ακόμα και αν έχεις πάρει την μέγιστη ονομαστική ισχύς που δέχεται η συσκευή φορτιστη. Προσοχή υπάρχουν πολλές απομιμήσεις. ΥΓ2: Στην δικιά σου περίπτωση ένας φορτιστής 25watt είναι εντάξει, μπορείς να πάρεις και μεγαλύτερο βέβαια εάν θες να το κρατήσεις καθώς μελλοντικά θα σου χρειαστεί , ειδικά τώρα που δεν πωλείται ο φορτιστής μαζί με το κινητό

1 Σχόλιο

kapten_mackedonas

γεια σας έχω μια απορία σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό? γιατί ;π ότι είδα σε σχέση με άλλες μάρκες έχει μείνει πίσω στα watt δηλαδή άλλες εταιρείες έχουν 67watt άλλες παραπάνω και μου έκανε εντύπωση δηλαδή και το δικό μου του 20020 έχει 34 watt sσας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη
So_Simple

Εννοειται 25W κι οχι 46W....με 10€ απο ηλεκτρονικο καταστημα ξεμπερδεψες αν δεν εχεις αγορασει τον 25αρη!

Όνομα χρήστη