Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Efi_Arampatzi

Θελω να αγοράσω την κάμερα για να παραδίδω μαθήματα μέσω σκαιπ. Θα τοποθετήσω την κάμερα σε τρίποδο και θα την στρέψω να δείχνει το τετράδιο στο οποίο θα γράφω. Όμως πρέπει να έχει την επιλογή miror για να μπορεί να βλέπει σωστά ο συνομιλητης. Μπορεί κάποιος που έχει την κάμερα να με ενημέρωσει αν υπάρχει αυτή η επιλογή στο skype? Στις ρυθμίσεις κάμερας μέσα στο σκαιπ. Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Kwstas S.

Οι ρυθμίσεις του Skype είναι ξεχωριστό θέμα σε σχέση με την κάμερα. Εφόσον η ρύθμιση υπάρχει στο Skype, θα δουλεύει με οποιαδήποτε κάμερα.
Απ' ότι βλέπω, δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο Skype. Όμως, υπάρχει ρύθμιση στο λογισμικό (Logi Capture) που μπορούμε να κατεβάσουμε με την κάμερα. Φαίνεται και στην εικόνα του άρθρου εδώ (https://www.trishtech.com/2020/07/logitech-capture-advanced-video-recording-streaming-software/), horizontally/vertically flip source. Το δοκίμασα τώρα σε εμένα και δουλεύει, αρκεί στο Skype να διαλέξουμε το Logi Capture στο Audio & Video (αντί για το HD Pro Webcam C920 που θα υπάρχει προεπιλεγμένο).

Όνομα χρήστη