Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Giannis_Gourniezakis468

Αγορασα το συγκεκριμενο ματι και εχω την εντυπωση πως δεν κανει σωστη κατανομη της θερμοτητας στο σκευος το οποιο ειναι για επαγωγικα ματια. Μικρο μεγαλο δεν εχει σημασια. Ζεσταινει ΜΟΝΟ στο κεντρο οποτε αν δεν εισαι απο πανω να ανακατευεις συνεχεια τα μεσαια θα καουν και τα γυρω γυρω θα ειναι τελειως ωμα. Εστω οτι ειναι 25cm η διαμετρος της κατσαρολας/τηγανιου. Θα ζεσταθει μονο στα 15 cm διαμετρο και ολο το υπολοιπο ειναι κρυο

Benutzername

2 Antworten

alfaromeogr

εγώ προσωπικά που έχω και την xiaomi και αυτήν η λειτουργία ειναι ή ίδια. Οντως θερμαίνουν στην μέση και οι δυο ποιο έντονα. Τώρα αν έχεις κατσαρόλα ψιλή φυσικό ειναι να σου αρπάξει το φαγητό οι ποιοτικές κατσαρόλες κατανέμουν σωστά την θερμοκρασία έτσι και αλλιώς. Σημειωτέον ότι οι επαγωγικές εστίες θέλουν χαμηλότερη ένταση όταν κάνεις μαγειρευτό φαγητό. κυρίως είναι για μακαρόνια ρύζι τηγάνισμα .

Benutzername
stefanidoutania

Μπορεί να γίνεται αυτο,γιατι τώρα που το λέτε και σε μένα, αν κανει πως κολλάει, αυτο το κανει στο κέντρο μόνο! Μπορεί και να πρέπει να κανουμε καμμια επιστροφή πλακα πλακα!!!!

Benutzername