Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koylis4

Με ποια φορά πρέπει να γυρίζει το φανακι;;;; Αριστερά η δεξιά;;; Μέσα ή έξω;; Να βγάζει η να βάζει αέρα;;; Με δικά σας λόγια

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

pantazidisd

Στα κουτιά ακολουθείται ο κανόνας: ανεμιστήρας εισαγωγής μπροστά, ανεμιστήρας εξαγωγής πίσω. Ο μπροστά τοποθετείται με φορά να στέλνει αέρα μέσα στο κουτί, ο πίσω να τραβάει το αέρα από το κουτί. Λογικά, θα τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα να διώχνει τη θερμότητα προς τον πίσω.

Όνομα χρήστη
purple

Αυτό πάει με βάση του πως θα σχεδιάσεις όλο το airflow στο κουτί σου. Αν πχ έχεις ανεμιστήρα πίσω που να εισάγει αέρα, δεν έχει νόημα να σου πει κάποιος χωρίς να ξέρει να βάλεις τον ανεμιστήρα κόντρα. Αν υποθέσω ότι δεν έχεις κανέναν άλλο ανεμιστήρα στο κουτί σου, η καλύτερη φορά είναι να βάλεις τους θερμοαγώγιμους σωλήνες κατακόρυφα και τον ανεμιστήρα να στέλνει αέρα από το κέντρο του κουτιού μέσα από την ψύκτρα και προς τα πίσω. Μπορείς μετά να βάλεις πίσω στο κουτί έναν ανεμιστήρα να διώχνει τον αέρα εκτός κουτιού. Και ακόμα καλύτερα αν βάλεις άλλον ένα στην πρόσοψη να εισάγει αέρα στο κουτί. Εγώ προσωπικά δεν είχα καλά αποτελέσματα βάζοντας τους θερμοαγώγιμους σωλήνες οριζόντια και τον ανεμιστήρα να έχει κατακόρυφο airflow και κατά γενική ομολογία οι θερμοαγώγιμοι σωλήνες αποδίδουν καλύτερα με κατακόρυφη τοποθέτηση.

2 Σχόλια

koylis4

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω ανεμιστήρα μπροστά που εισάγει αέρα έχω πάνω που εισάγει έχω κ πίσω που κ αυτός εισάγει που θα το γυρίσω για να διώχνει... Ο ανεμιστήρας τις Έβο δεν τραβάει από την ψύξη αλλά από το κουτί προς την ψύξη. Κ κοιτάει τις ραμ

purple

Αυτό ήθελα να γράψω αλλά δεν το διατύπωσα σωστά. Πάντως αν για κάποιο περίεργο λόγο (πχ push-pull) ήθελε κάποιος να βάλει τον ανεμιστήρα να τραβάει, και αυτό γίνεται. Ξεβιδώνεις τα κουμπώματα από την μια πλευρά του ανεμιστήρα και τα βιδώνεις στην άλλη.

Όνομα χρήστη