Έχω κολλήσει στην εγκατάσταση στο συντονισμό του τηλεκοντρολ. Δεν κάνει τίποτα. Τι πρεπει να κανω; Το OK με το Home δεν κανουν κάτι, ούτε το πλήκτρο ΔΕΞΙΑ.
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Έχω κολλήσει στην εγκατάσταση στο συντονισμό του τηλεκοντρολ. Δεν κάνει τίποτα. Τι πρεπει να κανω; Το OK με το Home δεν κανουν κάτι, ούτε το πλήκτρο ΔΕΞΙΑ.
4 Antworten
Βρήκα τελικά το τηλέφωνο αφορά το τμήμα για τις τηλεοράσεις 211 1991796. Θα σου στείλουν νέο τηλεχειριστήριο λόγω update που έχει γίνει στις τηλεοράσεις.
Το τηλεκοντρόλ του κουτιού δεν είναι bluetooth για να κάνει συντονισμό, αλλά το κλασικό υπερύθρων που πρέπει να στοχεύει στην τηλεόραση. Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι προσπαθείς να κάνεις, δοκίμασε να την βγάλεις από την πρίζα και να την ξαναβάλεις σε 4-5 λεπτά.
2 Kommentare
Φτάνω την εγκατασταση του Android μέχρι εκεί που ζητάει να κάνεις pairing το remote πατόντας ΟΚ & Home ή πατάς το βελάκι δεξια και το παρακάμπτεις. Εκεί λοιπόν σε εμένα δεν έκανε τίποτα. Το τηλεκοντρολ δουλεύει πάει προς τα πίσω την εγκατάσταση. Τέλος πάντων την επέστρεψα, ήταν από το Stock House γνωστού καταστήματος και έγραφαν ότι δουλεύει άψογα. Τελικά ουτε άψογα δούλεψε, και το λογαριασμό Google από κάποιον άλλον είχε και λείπαν και οι βίδες απο τα ποδαράκια ... δεν πήγε καλά αυτή η αγορα.
Καλημέρα. Βεβαιώσου ότι έχεις βάλει σωστά τις μπαταρίες, δοκίμασε και με άλλες εκτός από αυτές που είχε στη συσκευασία και αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, είναι ελαττωματικό και πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα. Είναι σίγουρα ελαττωματικό αλλά πιθανότατα αυτά θα σε ρωτήσουν κι απ' το κατάστημα.