Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
gpsnick

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εγκατάσταση του Kodi και του Stremio. Αρχικά προσπάθησα να τα κατεβάσω μέσω Play Store, όμως δεν είναι δυνατή η εγκατάστασή τους. Προσπάθησα επίσης να τα εγκαταστήσω με φλασάκι κατεβάζοντας τα versions που είναι για android tv αλλά και πάλι δεν εγκαθίστανται. Χωρητικότητα έχει η τηλεόραση δεν είναι αυτό το θέμα. Θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει ή τα έχει εγκαταστήσει στην τηλεόρασή του να με κατευθύνει για να λύσω το θέμα; Ευχαριστώ πολύ

Benutzername

3 Antworten

Chris X

Εχθές την αγόρασα, κατέβασα κατευθυαν το Kodi από playstore όλα καλά
Την full HD έχω

1 Kommentar

Benutzername
skroutznik

Δεν γνωρίζω για τα συγκεκριμένα, ωστόσο ήθελα να επισημάνω την χωρητικότητα μιας και το ανέφερες. Ο ελεύθερος χώρος για εφαρμογές είναι 3gb και η μνήμη ram είναι 1gb. Αυτά στο full HD μοντέλο που έχω. Μήπως οι εφαρμογές έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ram? Νομίζω πως ένα εξωτερικό android tv box είναι προτιμότερο σε αδύναμες τηλεοράσεις σαν αυτή και αυτός είναι ο λόγος που μερικοί αγοράζουν LG, Samsung, Sony. Προσωπικά κάνω mirror από το κινητό στην τηλεόραση και δεν έχω ασχοληθεί με τις smart δυνατότητες της τηλεόρασης.

1 Kommentar

gpsnick

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και εγώ το FullHD μοντέλο έχω. Ο Chris Χ που επίσης εχει την FullHD απάντησε οτι το κατάφερε και κατέβασε το Kodi από playstore όπως αναφέρει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Ναι θα κάνω και γω mirror αν δεν βρω λύση

Benutzername
Ben_Drakakis

Για το kodi δεν γνωριζω .Το stremio παντως το εγκατεστησα απο playstore κανονικοτατα.Ελπιζω να σε βοηθησα

1 Kommentar

Benutzername