What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
johnpax

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει το κάτι παραπάνω,παρακάτω μια αναλυτική αξιολόγηση στα πολωνικά με μετρήσεις για την TCL 43C645,με δεξί κλικ του ποντικιού κάνετε μετάφραση της σελίδας.

https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-i-recenzja-tcl-43c645/

σημείωση: Οι θύρες που έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι όλες HDMI 2.0 και όχι HDMI 2.1

Username

2 Replies

Tonis_Agious

Δηλαδή για το ps5 που συνδέεται με hdmi 2.1 δεν αξίζει αυτό η τηλεόραση;

Username
Nikos_Mitsakos8216

τι εννοείς δεν έχει hdmi 2.1 , γιατί γράφει σε όλα τα σάιτ ότι είναι 2.1?

2 Comments

johnpax

Για να χαρακτηριστεί μια τηλεόραση με HDMI 2.1 πρέπει να υποστηρίζει ταυτόχρονα τις παρακάτω 4 προδιαγραφές:

a) υποστήριξη στην είσοδο HDMI σήμα ανάλυσης 4K (3840x2160) στα 120Hz και να βγάζει στην έξοδο/πάνελ ανάλυση 4Κ.
b) υποστήριξη Variable Refresh Rate,VRR,μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης,σε ανάλυση 4Κ μέχρι τα 120fps.
c) eARC ,enhanced audio return channel.
d) ALLM ,auto low latency mode,που μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία παιχνιδιού της τηλεόρασης με μια συμβατή κονσόλα παιχνιδιών.

Τα πιο σημαντικά είναι τα 2 πρώτα για τους gamers,το 4Κ/120Hz και το VRR σε ανάλυση 4K (3840x2160) στα 120fps.H C645 δεν τα υποστηρίζει γιατί το panel της είναι 60Hz.

H C645 διαθέτει μια τεχνολογία DLG (Dual Line Gate) που επιτρέπει τη λήψη σήματος εισόδου 120 Hz και την προβολή του στη μισή ανάλυση (1080p).

Tonis_Agious

Εμένα πάντως τώρα στα χαρακτηριστικά μου δείχνει ότι και οι 3 θύρες hdmi που έχει είναι 2.1 ενώ πριν μου έδειχνε ότι οι θύρες hdmi που έχει είναι 2.0, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Username