La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
kostajo

Επειδή το 99% των αξιολογήσεων αναφέρουν επιδόσεις (και χαρακτηριστικά) στο gaming και επειδή προσωπικά εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει καν, θα ήθελα μια απλή αναφορά στο θέμα της υποστήριξης service, αν βέβαια σε κάποιον κάτι έχει τύχει, στο θέμα του μαύρου σε συνδυασμό με το γνωστό πρόβλημα της φωτεινότητας του περιγράμματος των υποτίτλων σε ΟΛΑ τα mode και αν έχει PVR.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

SakisFo

Από service δεν έχω άποψη, μέχρι σήμερα από 4/24 που την έχω δεν παρουσίασε ευτυχώς κάτι. Σαν smart tv, όχι για παιχνίδια, για ταινίες τηλεόραση κλπ, χωρίς να έχω άποψη βέβαια από άλλες στην. ίδια τιμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στους υπότιτλους δεν παρατηρησα κάποιο πρόβλημα στο περίγραμμα. PVR δυστοιχως δεν έχει.

1 Comentariu

kostajo

Ευχαριστώ. Επειδή θεωρώ ανεπίτρεπτο σε μια Smart tv, να μην μπορείς να γράψεις το οτιδήποτε σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (κάτι που κάνει στην ουσία τον όρο "smart" να μην ισχύει) θα κοιτάξω κάτι που να το διαθέτει. Ευχαριστώ ξανά για την επισήμανση.

Nume de utilizator
alexcpu

αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το συγκεκριμένο μοντέλο

2 Comentarii

kostajo

Άρα σαφέστατα υπονοείς ότι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μάπα, διότι δεν πήρα απάντηση. Ευχαριστώ. Μόλις την απέρριψα!

alexcpu

δεν υπονόησα τίποτα νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος όλα τις τα χαρακτηριστικά είναι μια χαρα απλός το gaming κομμάτι τις την κάνη πιο ακριβή οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming μπορείς να βρεις μια φθηνότερή με τα υπόλοιπα καλα χαρακτηριστικά πλην του gaming

Nume de utilizator