Εχει καποιος λογω παλλινδομησης φλεματα τα οποια κολλουν στο λαιμο;;;Τον βοηθησαν σε αυτο οι καψουλες οι συγκεκριμενες;;Και αν ναι,μετα απο ποσο διαστημα;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Εχει καποιος λογω παλλινδομησης φλεματα τα οποια κολλουν στο λαιμο;;;Τον βοηθησαν σε αυτο οι καψουλες οι συγκεκριμενες;;Και αν ναι,μετα απο ποσο διαστημα;
1 Antwort
Ναι αγαπητε ειναι ενα αρκετα συχνο συμπτωμα αυτο. Φλεμματα μετα το φαγητο κυριως μετα απο γαλακτοκομικα το πρωι. Εχω χρονια γαστριτιδα (ερυθηματωδης γαστριτιδα) και εκανα χρηση για 6,5 ΧΡΟΝΙΑ ομεπραζολης, 20 mg καθε μερα ή μερα παρα μερα. Αποτελεσμα ? Να εχω πονους στα νεφρα εντονους, μπορει να με πηγαινε για νεφρικη ανεπαρκεια, εντονο καρδιακο παλμο και αλλα "ωραια". Το εκοψα μαχαιρι τον Σεπτεμβιο του 2020 και απο τοτε αρχισε η μεγαλη ταλαιπωρια μου. Αναγκαστικα να παρω λιγο nexium (5 mg καθε μερα) και παλι το εκοψα πριν 2 μηνες, το βλεπω κυριολεκτικα σαν ΔΙΑΒΟΛΟ. Εδω και εναμισυ μηνα παιρνω μαστιχα Χιου, δεν εχουν λυθει τα προβληματα μου 100%, κατα 40-50% αλλα εχω αλλαξει ριζικα την διατροφη μου και αλκοολ στο απολυτο ΜΗΔΕΝ.Οχι ξινα, οχι λιπαρα, τηγανητα στο απολυτο ΜΗΔΕΝ κλπ κλπ τα γνωστα. Μην περιμενεις να δουλεψει η μαστιχα στο 100% μονη της, πρπει να αλλαξεις σταση ζωης. Και επιπλεον με ασκηση, απωλεια βαρους, ΠΟΤΕ υπνος μετα το φαγητο κλπ κλπ τα γνωστα. Μην απογοητευεσαι, εχω δεκαετιες που ταλαιπωρουμαι με το στομαχι μου, απο φοιτητης μπορω να σου πω ! Οταν ομως μπηκα σε καποια αμερικανικα forum για να δω τι κανει η μακροχρονια χρηση των καθε μορφης πραζολων, ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ..Ελπιζω να σε βοηθησα...Αντρας 63 ετων (υγιαιστατος κατα τα αλλα και αθλουμαι 35-40 χρονια, ΔΕΝ καπνιζω, ΔΕΝ πινω, ειμαι fit κλπ κλπ