What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Zoe B

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την κατανάλωση ξύλου? Δηλαδή αν "τρώει" πολλά ξύλα? Ο κατασκευαστής αναφέρει 2,9kg την ώρα. Εμένα αυτά αρκετά μου φαίνονται.

Username

3 Replies

poly_fol

3 κιλλα ξύλα δεν είναι πολλά το ξύλο είναι βαρύ ένα σχησμενο κομμάτι μπορεί να ζυγίζει κ 2 κιλλα ...αναλόγως το ξύλο την υγρασία....η σόμπα είναι πολλή καλή κ πολλή καλή απόδοση ζέστης...στο σπίτι μ που είναι χωρίς ιδιαίτερη μόνωση κ οχι καινούργιο....κ την έχω κατά ευχαριστηθεί...προσωπικά εγώ...

Username
philstathis

Την έχω 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι τρώει πολλά ξύλα γιατί έχει μεγαλο χώρο καύσης και τραβάει αέρα από την πόρτα και το σταχτοδοχείο. ακόμα και εάν την κλεισεις καλά για να περιορίσεις την καύση, η φλόγα παραμένει μεγάλη με αποτέλεσμα να καίει πολλά ξύλα. Εγώ δεν την έχω αλλάξει γιατί έχω δικά μου ξύλα αλλά εάν το ήξερα θα έπαιρνα σόμπα που θα ήταν πιο ποιοτική και θα κατανάλωνε λιγότερο.

1 Comment

Zoe B

Από την πόρτα γιατί τραβάει αέρα; Δεν κλείνει καλά το πορτάκι όσο καίει;

Username
Nayden_Vassilev

Εγώ την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Όσο για τα ξύλα είναι πολύ οικονομική και θα σας κάνει το σπίτι φούρνο. Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο τι ξύλα βάζετε, για παράδειγμα η πορτοκαλιά καίγεται γρήγορα καί δεν κρατάει την φωτιά ενώ αν χρησιμοποιείτε ξύλα από ελιά και ξερά θα πάθετε πλάκα

1 Comment

Zoe B

Αγοράζουμε ξύλα ανάμεικτα, περισσότερο πεύκο θα έλεγα ότι είναι αλλά έχει και άλλα είδη. Η προηγούμενη που είχαμε την γεμίζαμε κανονικά και σε μια ώρα το πολύ είχαν εξαφανιστεί. Σε αυτή μετά από πόση ώρα θα λέγατε ότι πρέπει να ξαναβάλεις ξύλα?

Username