Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rigant

Για το μηχάνημα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είναι πράγματι εξαιρετικό. Το είχα ψάξει πάρα πολύ πριν το αγοράσω. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτό το σχόλιο είναι η αγανάκτησή μου όσον αφορά τις αυξομειώσεις των τιμών και σε αυτό το προϊόν αλλά και γενικότερα. Δεν με νοιάζει ποιοι φταίνε (έμποροι χονδρικής ή λιανικής πώλησης ή και γω δεν ξέρω ποιος μεσάζοντας ή εισαγωγέας) αλλά είναι ανέντιμο "Κύριοι" να ανεβάζετε τις τιμές όταν ένα προϊόν έχει ζήτηση και όταν δεν έχει ζήτηση να την κατεβάζετε και να περιμένετε πότε θα ξαναέχει ζήτηση για να την ξαναανεβάσετε. Και μάλιστα αυτές οι αυξομειώσεις να γίνονται δίχως την παραμικρή έλλειψη στα προϊόντα. Απά δικαιολογίες έχουμε χορτάσει. Τουλάχιστον εγώ δεν τις "τρώω". Βέβαια η δικαιολογία δεν είναι σε καμμιά περίπτωση "λογική εξήγηση" απλά είναι μία κάποια αντίδραση... Τώρα έχει 197 , είχε φτάσει 230 και ποιο παλιά ξαναείχε 198....... Δικαίωμα σας είναι βέβαια κατά την διάρκεια της επόμενης αυξανόμενης ζήτησης να τον πάτε και στα 250 και γιατί όχι και παραπάνω.

Όνομα χρήστη