Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
rigant

Αν και ειχα γραψει καλα λογια πριν 2 χρονια, λογω βλαβης 3 μηνες μετα την ληξη της εγγυησης αλλαζω αποψη. Τις τελευταιες 4-5 μερες δεν ειχα αδειασει το δοχειο νερου και μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο. Εβγαλα το δοχειο το οποιο ηταν σχεδον πληρες αλλα μαλλον οχι 100% αφου ηχητικη ειδοποιηση δεν ειχα ακουσει και εκτος αυτου δουλευε κανονικα την στιγμη που τον εκλεισα. Παρατηρησα βεβαια οτι και στο μπροστινο μερος του αφυγραντηρα (χαμηλα) αλλα και στο πισω μερος που υπαρχει ενα αυτοκολλητο που φαινεται οταν βγαζουμε το δοχειο του, ακουμπωντας το χερι μου αισθανομουνα ιδιαιτερα εντονότατη θερμοκρασια. Τις τελευταιες μερες εβλεπα ξαφνικα την ενδειξη της υγρασιας και οχι για πολυ ωρα να πηγαινει 99% 98% ..... 91% και καποια στιγμη να μειωνεται κοντα στα πραγματικα επιπεδα. Φυσικα και οι ενδειξεις ηταν λανθασμενες αφου τετοιες υγρασιες δεν ειχαμε ποτε και δεν ειναι δυνατον να εχουμε, εκτος αυτου εχω και εξωτερικο υγρασιομετρο το οποιο εδειχνε περιπου στο 45% με 60%. Πλεον οσες ωρες και να τον αφησεις να δουλεψει και με 70 % υγρασια δεν βγαζει σταγονα ενω συνεχιζει να "καιει". 2 χρονια περιπου που εχουμε το μηχανημα ειμαστε πολυ προσεκτικοι με την χρηση του. Λειτουργει μονο με κλειστα παραθυρα, καθαριζω το φιλτρο προσεκτικα 2-3 φορες την εβδομαδα κτλ. Επικοινωνησα με αντιπροσωπεια και πρέπει να τον παω και αφου τον δουνε τοτε θα μου πουνε κοστος επισκευης. Αθήνα.....

Benutzername

2 Antworten

Manos624

Ομοίως και εγώ τον έχω 4 χρόνια όπου δούλευε απροβλημάτιστα. Από εχθές ενώ φαίνεται ότι δουλεύει καλά, λειτουργεί ο ανεμιστήρας και όλες οι ενδείξεις είναι σωστές, δεν κάνει αφύγρανση, ενώ ο θόρυβος που ακούγεται είναι μόνο του ανεμιστήρα. Μάλλον θα τον αλλάξω...

Benutzername
Benutzername