What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
io_kasp

Αγόρασα το μηχάνημα χτες.......δούλεψε περίπου 3 ώρες και σήμερα με το που το έβαλα να λειτουργήσει περίπου μετά απο 1,5 ώρα μου άναψε η ένδειξη απόψυξης, ενώ το δωμάτιο είχε θερμοκρασία περίπου 20ο Celsius........η αντιπροσωπεία μου είπε ότι το έκανε αυτό γιατί η θερμοκρασία έπεσε κάτω απο τους 15ο βαθμούς, το οποίο τους λέω ότι αυτό δεν ισχύει, η θερμοκρασία που έχω είναι 20 με 21ο celsius.
Ξέρει κανένας να μου πεί γιατί το κάνει αυτό το μηχάνημα??

Username

1 Reply

Pantelis_Gounaridis

Εμένα πρώτη φορά η απόψυξη άναψε μετά απο 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου 17,8 βαθμούς (ενώ στο εγχειρίδιο γράφει 16 βαθμούς) αλλά παιδιά αυτό δεν είναι στάνταρ, μου φάνηκε περίεργο αλλά βλέποντας την εξωτερική θερμοκρασία και έχοντάς τον δίπλα στο παράθυρο που είχε μείον βαθμούς έξω κατάλαβα ότι το μηχάνημα είχε κρυώσει. Κατά τα άλλα για να μην εξηγώ τι είναι η απόψυξη, αν δεν είναι αναμμένη συνέχεια είναι οκ. Αν στο σπίτι έχετε θερμοκρασία κάτω από 18 βαθμούς καλό θα ήταν να πάτε σε μηχάνημα με ζεόλιθο και όχι κομπρέσορα, γιατί αν και στα χαρτιά λειτουργουν από τους 5 βαθμούς, δε σημαίνει ότι αποδίδουν γιατί λειτουργούν συνέχεια στην απόψυξη.

Username