Kαλησπερα, ειδα οτι ενας φιλος γραφει οτι η συγκεκριμενη ψυχτρα κανει στο p400s phantek κουτι και θα ηθελα να μαθω αν εχει καθολου κενο η χτυπαει το καπακι
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Kαλησπερα, ειδα οτι ενας φιλος γραφει οτι η συγκεκριμενη ψυχτρα κανει στο p400s phantek κουτι και θα ηθελα να μαθω αν εχει καθολου κενο η χτυπαει το καπακι
1 Antwort
Καταρχας θα πας στην καινουρια αν είναι που έχω κι εγω, την dark rock pro 4. Αλλα το συγκεκριμενο κουτι δέχεται ψύχτρα μεχρι 16 εκατοστα. ενω η ψυχτρα πλησιαζει τα 17 χιλιοστα. εγω την εχω βαλει σε κουτι Be Quiet Dark Base Pro 900 (Rev. 2). Είναι θηριο γενικα αυτη η ψυχτρα να ξέρεις και σε επιδοσεις και σε ογκο. Αν είναι να πάρεις αυτο το κουτι μην το διακινδυνεψεις.
2 Kommentare
εχω δει ορισμενους που την εχουν βαλει μεσα,υποστηριζουν βεβαια οτι η μετρηση ειναι λαθος για τα 16 εκατοστα.Ακομα και εδω δηλαδη γραφει ενας φιλος οτι εχει τη DRP3 σε p400s
Μπορεί να το κάνουν πιο πολύ για ασφάλεια κι να εχουν αφήσει κάνα χιλιοστό παραπάνω. Πάντως η ψυχτρα ακριβώς είναι 167χιλιοστα. Απλά λογικά θα ακουμπάει το πλαϊνό πάνελ με την ψυχτρα. Αν πάντως έχεις βρει άτομα που την έχουν βάλει λογικά θα ίσχυει