Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
giwrgos-plevridis

Kαλησπερα, ειδα οτι ενας φιλος γραφει οτι η συγκεκριμενη ψυχτρα κανει στο p400s phantek κουτι και θα ηθελα να μαθω αν εχει καθολου κενο η χτυπαει το καπακι

Benutzername

1 Antwort

LEFTERIS_KASKA

Καταρχας θα πας στην καινουρια αν είναι που έχω κι εγω, την dark rock pro 4. Αλλα το συγκεκριμενο κουτι δέχεται ψύχτρα μεχρι 16 εκατοστα. ενω η ψυχτρα πλησιαζει τα 17 χιλιοστα. εγω την εχω βαλει σε κουτι Be Quiet Dark Base Pro 900 (Rev. 2). Είναι θηριο γενικα αυτη η ψυχτρα να ξέρεις και σε επιδοσεις και σε ογκο. Αν είναι να πάρεις αυτο το κουτι μην το διακινδυνεψεις.

2 Kommentare

giwrgos-plevridis

εχω δει ορισμενους που την εχουν βαλει μεσα,υποστηριζουν βεβαια οτι η μετρηση ειναι λαθος για τα 16 εκατοστα.Ακομα και εδω δηλαδη γραφει ενας φιλος οτι εχει τη DRP3 σε p400s

LEFTERIS_KASKA

Μπορεί να το κάνουν πιο πολύ για ασφάλεια κι να εχουν αφήσει κάνα χιλιοστό παραπάνω. Πάντως η ψυχτρα ακριβώς είναι 167χιλιοστα. Απλά λογικά θα ακουμπάει το πλαϊνό πάνελ με την ψυχτρα. Αν πάντως έχεις βρει άτομα που την έχουν βάλει λογικά θα ίσχυει

Benutzername