Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο LG G2... με κολλάει ότι πολλοί λένε ότι η κάμερα του είναι κατώτερη από του G2 και λιγάκι ότι έχω μικρά χέρια και αυτό είναι κινητούκλα... τι προτείνετε;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο LG G2... με κολλάει ότι πολλοί λένε ότι η κάμερα του είναι κατώτερη από του G2 και λιγάκι ότι έχω μικρά χέρια και αυτό είναι κινητούκλα... τι προτείνετε;
1 Antwort
15 Kommentare
Θα περιμένω την άποψη σου επί του flex λοιπόν εναγωνίως :D .... Αν ήξερα πόσο βοηθάει και πόσο επηρεάζει αυτός ο σταθεροποιητής εικόνας....θα είχα ήδη αποφασίσει. Αυτό συν το ότι επειδή είμαι και κοπέλα έχω μικρά σχετικά χέρια και το φοβάμαι λίγο σαν μέγεθος, αλλιώς από όσα έχω δει σε διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο το κινητό φαίνεται καταπληκτικό. Μήπως ξέρεις με ποια έκδοση android λειτουργεί τώρα;
λοιπόν το flex θα έρθει την Δευτέρα στο σπίτι μου άρα την Τρίτη θα σου γράψω την γνώμη μου.Όταν πρωτοειρθε στην Ελλάδα είχε την έκδοση jellybean και είχαν πει οτι θα αναβαθμιζόταν σε kitkat άρα φαντάζομαι οτι τώρα έχει kitkat
Το κινητο ειναι τελειο και η καμερα αρκετα καλη οσο για το μεγεθος θα το συνηθισεις σε 2-3 μερες και μετα τα υπολοιπα θα σου φαινονται μινιατουρες, οσοι το πιανουν θελουν να παρουν και αυτοι σε τετοιο μεγεθος και επισης παιρνει αναβαθμιση kitkat, για lollipop ακομα τιποτα αλλα μαλλον μεσα στο μαιο.
Ήρθε; Ελπίζω να ήρθε με το καλό και να το ευχαριστηθείς! Περιμένω την κρίση σου!
@Κωστας lg: Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι όλα σχεδόν τα σχόλια είναι από άντρες...να ανησυχήσω; :p ...Μάλλον οι κοπέλες το αποφεύγουν λόγο μεγέθους, εμένα πάλι μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά (να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι)...αλλά αυτό είναι κάπως φόβητρο...
Μην ανησυχεις ειναι παιχνιδομηχανη δεν κολαει και η οθονη στο πλαι ειναι οτι πρεπει και για ταινιες, επειδη ανησυχεις για το μεγεθος η καμπυλη το κανει να φαινεται μικροτερο και μπορεις να δεις στο youtube οτι ειναι στις ιδιες διαστασεις με το iphone 6 plus τσεκαρε το
Η 'ελλειψη επεξεργασίας εικόνας είναι αισθητή στις φωτογραφίες με κίνηση; Έχω έναν έρωτα με τις φώτο....όποτε θέλω να ξέρω αν η κάμερα του είναι καλή....δεν περιμένω θαύματα...αλλά να είναι καλή...
Δεν ξερω τις απαιτησεις σου, αλλα για εμενα η καμερα ειναι καλη και αλλα ατομα παιρνουν το δικο μου και για selfie σιγουρα δεν ειναι lg g4 η samsung s6 αλλα τουλαχιστον η καμερα του για τον χρονο που ειναι στην αγορα ειναι ανταγωνιστικη. Ενα πραγμα που μπορω να πω ειναι οτι δειχνει υπερβολικα τις λεπτομερειες, και εγω για lg g2 πηγαινα αλλα αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη, αλλα ατομα που εχουν το g2 ζηλευουν το δικο μου.
Απαιτώ να μου λέει ποιο είναι το καλό μου προφίλ και να μου κάνει μασάζ στα πόδια :p ....πλάκα κάνω...μπορώ να πω ότι ο έρωτας σου για το flex με ενέπνευσε και μένα. Σε πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω από κοντά....Μα γιατί δεν έχει κανένα κατάστημα κεντρικά; Θα με βάλουν να τρέχω...ουαααααα
Οτι και να παρεις να το χαρεις, ελπιζω να βοηθησα και το μονο αρνητικο για εσενα ειναι οτι ανεβηκε η τιμη του εγω το παρηγγειλα στα 295 και με τα εξοδα αποστολης μου ηρθε στα 302, και αλλα 15 για την θηκη. Για να σου λεει το καλο προφιλ και για μασαζ μαλλον χρειαζεσαι αντρα και οχι smartphone χαχαχαχαχαχα
Το flex ήρθε είναι τέλειο γρήγορο δεν έχει κολλήσει καθόλου. Η κάμερα τελεία κυρίως το πράσινο το δείχνει πολύ έντονο . Το συστηνω ανεπιφιλακτα
Οχίιιιιιι.....μην μου βάζεις αλάτι στην πληγή....έχω αποφασίσει να το πάρω αλλά έχεις δει που πήγε η τιμή του μέσα σε λίγες μέρες; Ένα πενηντάρι πάνω; Μπου χου χου.....γιατίιιιιιιι.....γιατίιιιιιιιι
ΥΓ: Ανεξάρτητα από τον πόνο μου για την τιμή, σνιφ, χαίρομαι που σου βγήκε καλό, άντε καλορίζικο και να το ευχαριστήθεις!
ευχαριστω η τιμη επεσε παλι
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, σε λίγες μέρες θα σας πω και εγώ την άποψη μου για το flex :D
Επιτέλους το πήρα στα χέρια μου και έχω ένα μεγάλο πρόβλημα μαζί του....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!
Είναι δυνατόν; Είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο κινητό μου και στο μάτι και στο χέρι μου φαίνεται πιο μικρό. Ευκολόχρηστο και γεμάτο εκπλήξεις. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές σας, χαίρομαι πάρα πολύ που σας άκουσα....
Καλοριζικο αμα μενεις καπου κοντα να ερθω να το ασημοσω χαχα