Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023)
Τηλεοράσεις

Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023) Κωδικός: 44244907

Το μοντέλο 65U7KQ της εταρίας Hisense, διαθέτει μέγεθος οθόνης 65". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.5m και η μέγιστη είναι 4.1m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD...

Δες όλη την περιγραφή

 • Ρυθμός Ανανέωσης: 144Hz
 • Τύπος Panel: Mini LED
 • HDR Type: HDR10, HDR10+, HLG
 • Σύνολο Θυρών HDMI: 4
 • Πλήθος HDMI 2.1: 4
 • Πλήθος USB: 2
 • Ενεργειακή Κλάση: F

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Περιγραφή

Το μοντέλο 65U7KQ της εταρίας Hisense, διαθέτει μέγεθος οθόνης 65". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.5m και η μέγιστη είναι 4.1m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις με χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το Full HD ή το HD Ready. Η ανάλυση 4K Ultra HD, που ανέρχεται στα 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι κατάλληλες για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών γεγονότων, Gaming και άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας που απαιτούν ποιοτική εικόνα.
Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για χρήση σε υπολογιστές και για σύγχρονα παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων στην ανάλυση. Συνήθως απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας.

To Panel της τηλεόρασης είναι Mini LED. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Mini LED panel στις τηλεοράσεις είναι:

1. Υψηλότερη φωτεινότητα: Λόγω του μικρότερου μεγέθους των LED, μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα στον πίνακα της τηλεόρασης, οδηγώντας σε μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση στις εικόνες.

2. Καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων: Οι Mini LED τεχνολογίας επιτρέπουν στις τηλεοράσεις να αποδώσουν περισσότερα χρώματα και να εμφανίζουν πιο ζωντανές και φυσικές εικόνες.

3. Βελτιωμένη τοπική απόδοση: Λόγω της πιο ακριβούς τοποθέτησης των Mini LED, οι τοπικές περιοχές της τηλεόρασης μπορούν να φωτιστούν ανεξάρτητα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή σκοτεινών σκηνών με μεγαλύτερη αντίθεση και λεπτομέρεια.

4. Μικρότερο μέγεθος και λεπτότερο σχεδιασμό: Η τεχνολογία των Mini LED επιτρέπει στους κατασκευαστές τηλεοράσεων να δημιουργούν πιο λεπτές και μικρότερες συσκευές, χωρίς να υποβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας. Όσον αφορά το HDR, εξοπλίζεται με HDR10, HDR10+, HLG. Το High Dynamic Range (HDR) και τα διάφορα είδη του, γενικά βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων και άλλων συσκευών αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της δυναμικής εύρους των χρωμάτων και της φωτεινότητας των εικόνων.
Τα πλεονεκτήματα του HDR είναι πιο ζωντανά και φυσικά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τα φωτεινά σημεία της εικόνας, και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, οι παραγωγοί ταινιών μπορούν να αξιοποιήσουν το HDR για να παράγουν ταινίες με πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες.
Τέλος, οι συσκευές με υποστήριξη HDR μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο με HDR, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για το χρήστη.

Διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, 144Hz. Η αύξηση του refresh rate έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ομαλότητας της εικόνας και τη μείωση των θαμπών ή θολών εικόνων κατά τη δυναμική παρουσίαση γρήγορων κινήσεων ή σκηνών με υψηλή κίνηση. Αυτό καθιστά την εμπειρία της παρακολούθησης ταινιών, σειρών, αθλητικών αγώνων και παιχνιδιών πιο ρεαλιστική και εντυπωσιακή.

Το μοντέλο αυτό ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Smart TVs. Oι Smart TVs αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης, αφού ενσωματώνουν λειτουργίες Διαδικτύου, επιτρέποντας την πλοήγηση σε ιστοσελίδες και τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (π.χ. Netflix, YouTube, Spotify κ.λ.π.). Αποτελούν, δηλαδή, ένα παράδειγμα της τεχνολογικής σύγκλισης μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Οι νεότερες Smart τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα πλήρους πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ενώ οι παλαιότερες υποστηρίζουν την πρόσβαση μόνο σε δημοφιλείς ιστοσελίδες (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter) μέσω κατάλληλων εφαρμογών.

Διαθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αυτο του VRR, αυτό το μοντέλο θα απογείώσει την εμπειρία Gaming. Η τεχνολογία Variable Refresh Rate (VRR) χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Με την τεχνολογία VRR, η τηλεόραση είναι σε θέση να προσαρμόζει το ρυθμό ανανέωσης της εικόνας στον ρυθμό καρέ που δημιουργείται από την πηγή, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών, και αυτό βελτιώνει την ομαλότητα της εικόνας και μειώνει το screen tearing κατά την αναπαραγωγή γρήγορων κινήσεων στα παιχνίδια.
Η τεχνολογία VRR βοηθάει τους παίκτες να αντιδρούν πιο ακριβώς στο περιβάλλον του παιχνιδιού και βελτιώνει την απόδοση τους. Επιπλέον, η τεχνολογία VRR επιτρέπει στις τηλεοράσεις να λειτουργούν καλύτερα με τις πηγές που έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης, και αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να λειτουργούν καλύτερα με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και συσκευών παιχνιδιών.

Η τηλεόραση έχει την δυνατότητα PVR. Το PVR στις τηλεοράσεις αναφέρεται στη λειτουργία τηλεοπτικού δέκτη με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, που σας επιτρέπει να καταγράφετε τηλεοπτικά προγράμματα και να τα αποθηκεύετε στον σκληρό δίσκο της τηλεόρασης.
Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να καταγράψετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να τα δείτε όταν εσείς θέλετε, αντί να πρέπει να τα παρακολουθήσετε ζωντανά κατά την διάρκεια της μετάδοσης τους.

Ένα χαρακτηριστικό που αφορά επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας, είναι το Hotel Mode το οποίο διατίθεται στο μοντέλο.
Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία Hotel Mode μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης όπως να περιορίσετε το μέγιστο επίπεδο έντασης ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως το USB ή το HDMI. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας με κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα να μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις.
Επιπλέον, η λειτουργία Hotel Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας. Μπορείτε να εμφανίσετε ένα προσαρμοσμένο καλωσόρισμα ή διαφημιστικό μήνυμα στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκκίνησης της τηλεόρασης ή να εμφανίσετε ένα διαφημιστικό βίντεο ή εικόνα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ημέρας.
Η λειτουργία Hotel Mode μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της κατάστασης της τηλεόρασης και των ρυθμίσεών της. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας χρήστης αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αυτές οι αλλαγές δεν θα αποθηκευτούν και η τηλεόραση θα επανέλθει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κατόπιν επανεκκίνησης.

 • Ρυθμός Ανανέωσης: 144Hz
 • Τύπος Panel: Mini LED
 • HDR Type: HDR10, HDR10+, HLG
 • Σύνολο Θυρών HDMI: 4
 • Πλήθος HDMI 2.1: 4
 • Πλήθος USB: 2
 • Ενεργειακή Κλάση: F

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
65 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Τύπος Panel
Mini LED
HDR Type
HDR10, HDR10+, HLG
Local Dimming
Ναι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Ναι
Φωνητικές Εντολές
Όχι
HbbTV
Ναι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Eon
Λογισμικό
Vidaa
Smart Assistant
Δεν Διαθέτει
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
4
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Όχι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2023
Βάρος
20,6 kg
VESA Mount
400 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1449 mm
Ύψος
838 mm
Πάχος
77 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1449 mm
Ύψος
894 mm
Πάχος
305,5 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

 • papdoc
  1
  10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Μπήκατε και εσείς στο rtings.com, ψαχτήκατε και καταλήξατε ότι η συγκεκριμένη Hisense είναι ότι καλύτερο σας έχει τύχει στη ζωή σας? Μμμμναι. Εγώ έκανα αυτό το λάθος, είδα τα διθυραμβικά reviews και την πήρα. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο. Του dirty screen effect το κάγκελο! Παρέλαβα την τηλεόραση Τρίτη, την ίδια μέρα έκανα αίτηση επιστροφής, μέχρι το Σάββατο άντεξα οπότε πήγα και πήρα μια 65άρα Samsung, ελαφρώς ακριβότερη και βρήκα την υγειά μου. Ευτυχώς είχα αγοράσει την Hisense μεσω του skroutz, οι άνθρωποι μόλις την πήραν πίσω μου επέστρεψαν άμεσα τα χρήματα μου. Οπότε μηδέν αστέρια στην Hisense αλλά 10 αστέρια στο skroutz!

  • Ήχος
  • Μενού
  • Εικόνα
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • tsagkarakismanos
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

  Η τηλεόραση για αυτά που προσφέρει είναι vfm! Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα. Αλλά brands θα έδιναν την συγκεκριμένη 1000ε παραπάνω. ιδανική για gaming, ταινίες και οχι μόνο. ΑΨΟΓΗ.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • vasiliosadam1
  4
  6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  Απλά σου πέφτει το σαγόνι (κατά την Αγγλική έκφραση)κυριολεκτικά αν σκεφτεί κανείς τιμή προς απόδοση.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • mike.dsr
  1
  31 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  Τραγική εμπειρία! Αγοράσαμε την συγκεκριμένη Hisense τηλεόραση και έβγαλε πρόβλημα τις 2 πρώτες ημέρες στο πάνελ. Τρεμόπαιζαν τα πίξελ στις κάτω σειρές του πάνελ. Τη στείλαμε για service και 20 μέρες μετά ακόμα δεν μας την έχουν αντικαταστήσει ενώ έχουν παραδεχτεί πως έχει θέμα. Μακριά από Hisense!

  Update: Μετά από 40 μέρες τελικά ήρθε η νέα μου τηλεόραση. Φυσικά δεν πήρα πάλι Hisense αλλά πήγα σε Sony και βρήκα την υγειά μου. Σχεδόν 40 μέρες για να μου αντικαταστήσουν την τηλεόραση από το "προτοκαλί" κατάστημα με εμένα να παίρνω πάρα πολλά τηλέφωνα για να κινηθούν οι διαδικασίες. Είχα αγοράσει και την 5ετή εγγύηση τους, πολύ απλά δεν θα τη ξαναπατήσω.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • p.spyridon.skoutis
  5
  6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  Εντυπωσιακή εικόνα! Κανένα πρόβλημα!

  Hisense είναι MiniLED - 240 dimming zones - MediaTek MT9618

  1. Σε αυτά τα χρήματα ειναι κυριολεκτικά VFM δεν θα βρείτε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα.
  2. Το vidaa είναι απλό και όμορφο. Πάει σφαίρα και κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά. Για μένα αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω κλπ ας μην πάει στην αγορά για boxaki. Εχω έκανα σύνδεση τον υπολογιστή στην τηλεόραση με hdmi καλώδιο, οπότε δεν έμπλεξα με boxakia και έχω ότι θέλω στην τηλεόραση κανονικα.
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει για gaming.
  4. O ήχος για μένα είναι εξαιρετικός, τώρα αν κάποιος θέλει το κάτι άλλο πάει σε ηχόμπαρα. Προς το παρόν δεν τη χρειάζομαι αν και το σαλόνι μου ειναι μεγάλο.

  1 μήνα τώρα λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ρυθμίσεις του menu ειναι απλές και λιτές χωρίς μπερδέματα. Μπορεί ο καθένας να βρεί στο youtube ρυθμίσεις για calibration της εικόνα ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

  Την πήρα απο γνωστό κατάστημα αλλά έβαλα και τα 5 χρονια εγγύηση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
 • Aristides_Meletis
  5
  16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  Δε νομίζω να βρείτε τέτοιο πάνελ σε αυτή τη τιμή. Mini led και υποστηρίζει τα πάντα! Ιδανική για gamin Xbox kai ps5. Κρίμα που αντί για android tv που υποστηρίζει στην Αμερική... Στην Ευρώπη έρχεται με vidaa os. Απλά άψογη!

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Γωνία θέασης
 • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Μενού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Γωνία θέασης

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dimitrakispagkratis

Cosmote tv μπορώ να βάλω σε αυτήν την τηλεόραση; ξέρω ότι δεν το υποστηρίζει.. κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Οι χρήστες είδαν επίσης

Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U7KQ HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C805 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C805 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C745 HDR (2023)TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C745 HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD LED 65U7HQ HDR (2022)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD LED 65U7HQ HDR (2022)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023)Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD Mini LED 65U8KQ HDR (2023)
από 799,00 €από 849,00 €από 979,00 €από 869,00 €από 1.099,00 €
ΚατασκευαστήςHisenseTCLTCLHisenseHisense
-Διαθέσιμο μέσω Skroutz--Διαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος65 "65 "65 "65 "65 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες