Етеричното масло от смирна Nostos Pure се получава чрез дестилация на смолата от дървета Commiphora myrrha и произхожда от Сомалия.
За употреба върху тялото смесете с базово масло в съотношение до 5 капки етерично масло на 10 ml базово масло. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от деца.
- Количество: 50 ml
- Аромат / Растение: Смирна
- Част, от която се дестилира: Смола от дървета
- Страна на произход: Сомалия
- Наименование по INCI: Commiphora myrrha oil
- CAS номер: 84929-26-0
- Разреждане: До 5 капки на 10 ml базово масло
- Съхранение: На хладно и сухо място
- Предупреждение: Запалима течност и пари; вредно при поглъщане; може да бъде смъртоносно при поглъщане и навлизане в дихателните пътища; вредно за водните организми с дълготрайни последици
- Предпазни мерки: Избягвайте вдишването на парите и дръжте далеч от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване; носете защитни ръкавици, облекло и предпазни средства за очите и лицето
- При поглъщане: Незабавно се обадете в Центъра по токсикология или на лекар; телефон на Центъра по токсикология: 2107793777
- Гасене на пожар: Въглероден диоксид (CO₂), пяна или сухи химически средства
- Аромат / Растение
- Смирна
- Количество
- 50 мл
- с капкомер
- Не
Важна информация
Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете ги, преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, докладвайте го тук.