Uleiul esențial de smirnă Nostos Pure este obținut prin distilarea rășinii arborilor Commiphora myrrha și provine din Somalia.
Pentru uz corporal, se amestecă cu un ulei purtător în proporție de până la 5 picături de ulei esențial la 10 ml de ulei purtător. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de copii.
- Cantitate: 50 ml
- Aromă / Plantă: Smirnă
- Parte distilată: Rășina arborilor
- Țara de origine: Somalia
- Denumire INCI: Commiphora myrrha oil
- Număr CAS: 84929-26-0
- Diluare: Până la 5 picături la 10 ml de ulei purtător
- Depozitare: Într-un loc răcoros și uscat
- Avertizare: Lichid și vapori inflamabili; nociv în caz de înghițire; poate provoca moartea în caz de înghițire și pătrundere în căile respiratorii; nociv pentru organismele acvatice, cu efecte de lungă durată
- Măsuri de precauție: Evitați inhalarea vaporilor și păstrați produsul departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere; purtați mănuși, îmbrăcăminte și echipament de protecție pentru ochi și față
- În caz de înghițire: Sunați imediat la Centrul de informare toxicologică sau la medic; telefonul Centrului de informare toxicologică: 2107793777
- Stingerea incendiilor: Dioxid de carbon (CO₂), spumă sau pulberi chimice
- Aromă / Plantă
- Smirnă
- Cantitate
- 50 ml
- cu picurător
- Nu
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.