Uleiul de argan Nostos Pure Argan Oil provine din fructele arborelui de argan și este obținut prin presare la rece. Se utilizează ca ingredient în produse cosmetice și este destinat exclusiv uzului extern.
- Tip: Ulei de argan
- Cantitate: 100 ml
- Metodă de extracție: Presare la rece
- Utilizare: Ingredient în produse cosmetice
- Utilizare pe corp: Da
- Efect: Antiîmbătrânire, hrănire, hidratare, fermitate și împotriva căderii părului
- Originea uleiului vegetal: Maroc
- Țara de origine: Regatul Unit
- Depozitare: Într-un loc uscat și răcoros, ferit de copii
Detalii produs
- Tip
- Ulei de argan
- Δράση
- Anti-îmbătrânire, Hrănitor, Hidratare, Tonifiere, Împotriva căderii părului
- Premium
- Nu
Zonă de Utilizare
- Față
- Nu
- Păr
- Nu
- Corp
- Da
Caracteristici speciale
- Presat la rece
- Da
- Organic
- Nu
Utilizare
- Masaj
- Nu
Cantitate
- Volum
- 100 ml
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.