Το Nostos Pure καστορέλαιο είναι εξευγενισμένο φυτικό έλαιο με INCI Ricinus Communis Seed Oil. Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά και προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.
- Τύπος: Καστορέλαιο
- Επεξεργασία: Εξευγενισμένο
- Χρήση: Ως συστατικό σε καλλυντικά
- Χρήση στο σώμα: Ναι
- Δράση: Ενυδάτωση, κατά της τριχόπτωσης, θρέψη, αντιγήρανση και σύσφιξη
- Ποσότητα: 100 ml
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
- Φύλαξη: Σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά
Γενικά
- Τύπος
- Καστορέλαιο
- Σύνθεση
- -
- Δράση
- Ενυδάτωση, κατά της Τριχόπτωσης, Θρέψη, Αντιγήρανση, Σύσφιξη
- Premium
- Όχι
Περιοχή Χρήσης
- Πρόσωπο
- Όχι
- Μαλλιά
- Όχι
- Σώμα
- Ναι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
- Ψυχρής Έκθλιψης
- -
- Βιολογικό
- Όχι
Χρήση
- Μασάζ
- Όχι
Ποσότητα
- Όγκος
- 100 ml
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.