La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
leonidas.perama

Το κινητο το ειχα εδω και 7 μηνες ηταν πραγματικα και τους 7 μηνες μια απαιχτη συσκευη απο την καμερα να αρχισω μεχρι και την απιστευτη εξωτερικη ομορφια του δεν υπαρχει κανενα θεμα υπερθεμανσης με τις νεες ενημερωσεις μονο αν εχεις ανοιχτη την καμερα χωρις να κανεις καποια λειτουργια για ενα λεπτο τοτε φευγει αυτοματα απο την καμερα αλλα γενικα ξανα θα αναφερω πως δεν υπαρχει θεμα υπερθεμανσης κατα την διαρκεια της ληψης βιντεο ή φωτογραφιας
Ενω ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος με τα κινητα χωρις να υπερβαλω το κινητο το ειχα ντυσει με "μπουφαν" απο tempered glass μεχρι και φλιπ cover με μαγνητη δερματινη θηκη κιολας αποφασισα μια μερα νομιζωντας οτι ειναι αξιοπιστα αδιαβρωχο να το βαλω οχι σε θαλασσα αλλα σε πισινα
Το κινητο μου χαλάσε στην αφη σχεδον σε ολα τα σημεια και η καμερα απο μεσα γεμισε υγρασια και οταν το πηγα στην εγγυηση οχι απλα δεν ηταν εντος αλλα δεν ασχοληθηκαν καν να φτιαξουν την συσκευη και μου ζητησαν απευθειας 420 ευρω για αντικατασταση
1. Πραγματικα επειδη μεσα στα 2 χρονια το πιο πιθανο να χρειαστητε να το περασετε για κανα service na ξερετε πως το πιο πιθανον να απογοητευτετειτε ,(παρολο που τα κινητα ειναι αψογα)γιατι σε περιπτωση προβληματος θα την πατησετε με ολη την συσκευη (μιλωντας γενικα για την sony)
2. Αn υπαρχει κανενας τεχνικος παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου για την συγκεκριμενη επιλυση του προβληματος

Nume de utilizator

1 Răspuns

paoant1996

Να ζητήσεις vacuum test(είναι ενα τεστ που δοκιμάζουν με κλειστά τα καπάκια αν είναι αδιάβροχο ή οχι, αν όντως το έβαλες με κλειστά τα καπάκια, τότε θα βρουν τι φταίει στη συσκευή και θα στην αντικαταστήσουν εντός εγγύησης.

Nume de utilizator