За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Vaso_Kaparalioti

Καλησπέρα παιδιά έχω το Ζ1 και είναι απλά τέλειο ! Δεν κολλάει πουθενά το έχω τρελάνει στην χρήση το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η φωτογράφιση τη νύχτα καθόλου καλή. Χθες μου έπεσε (όχι για πρώτη φορα) και ραγισε η αφής. Ρώτησα για αλλαγή οθόνης και το ποιο φθηνό service ήταν 115 ευρώ. Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος αξίζει τον κόπο να το επισκευάσω από την άποψη αν θα συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο καλά μετά το άνοιγμα. Είδα video αλλαγής οθόνης xperia και το λυπηθηκα. ..κανονικό χειρουργείο! Ή να κοιτάξω για καινούργιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Потребителско име

2 Отговора

moisisioan

Εγω θ επαιρνα αλλο. Ειτε z1 ειτε z2 κλπ αναλογα με το διαθεσιμο ποσο εκ μερους σου. ;-)

Потребителско име
wolverine 1

Θα σου πω την γνωμη μ! αφου εχει 115 ευρω η αλλαγη οθονης εγω θα την εβαζα,ΑΛΛΑ να παει στο service τις Sony,οχι σε οποιον νανε που φταιχνει κινητα..αν το στειλεις στην Sony οχι δεν θα εχει καμια διαφορα με αυτο που ειχες, θα βαλουν την ιδια ακριβως και θα ειναι και καινουρια!
Η αλλη περιπτωση ειναι να παρεις καινουριο Ζ1,(αλλα στο σκρουτζ δεν το εχουν πια)λογικα θα εχει καπου στα 250 ευρω,αρα θα πληρωσεις παραπανω απο 115 ευρω..
τελευταια περιπτωση ειναι ενα αλλο κινητο ισαξιο του Ζ1...π.χ G3 (220 ευρω) Xperia C4 225 ευρω..
Σου ειπα τις γνωμες μ! τωρα εσυ διαλεγεις αν θες πιο οικονομικα παιρνεις καινουρια οθονη,αλλιως πληρωνεις διπλασια παιρνεις το ιδιο κινητο,και τελος αν δν θες το ιδιο κινητο παιρνεις κατι αλλο.. ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!!

1 Коментар

Потребителско име