За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
fino_pao13

λέει στην αρχή να κάνουμε ευθυγράμμιση. δεν κατάφερα να το κάνω... είναι σημαντικό βήμα?

Потребителско име

1 Отговор

Miriam_Gem

Βασικά θέλει ευθυγράμμιση στα ποδαράκια της συσκευής για να μην κουνιέται όταν στύβει και μετά θέλει το πρόγραμμα που κάνει ζυγοστάθμιση. Στα αγγλικά οι οδηγίες είναι καλύτερες γιατί σου λέει ότι κάνει calibration. Η μετάφραση στα ελληνικά νομίζω είναι λάθος. Στα αγγλικά λέει να πατήσεις να ανοίξει η συσκευή και να πατήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα "Καθυστέρηση" και "θερμοκρασία" (Temp.-που στα ελληνικά το έχουν μεταφράσει λανθασμένα "ταχύτητα") Θα σου βγάλει στην οθόνη την ένδειξη "t19" και θα πατήσεις το κουμπάκι της έναρξης. Εμάς μετά έκανε κάτι ήχους και έβγαλε διάφορα νουμεράκια σταδιακά στην οθόνη και μετά από λίγο σταμάτησε να αλλάζει τα νούμερα. Το άφησα και δέκα λεπτά ακόμα και μετά το έκλεισα και έκανα μια πρώτη πλύση που λέει χωρίς ρούχα στους 90 βαθμούς για αποστείρωση. Ελπίζω να βοήθησα!

4 Коментара

Dionysia_Melitzana

Στο εγχειρίδιο λέει ότι όταν τελειώσει η ευθυγράμμιση πρέπει να εμφανιστεί η εξής ένδειξη****.Σε εσάς το εμφάνισε;

Nikolitsa_Gioni162

Εμενα στα ματαει με τον αριθμο 132 σε αυτη την περίπτωση τι κανω;;

Miriam_Gem

Εμάς δεν εμφάνισε αστεράκια στο τέλος την ευθυγράμμισης. Νομίζω ότι τα αστεράκια που λέει στο manual σημαίνουν ότι θα εμφανιστεί κάποιος αριθμός στην οθόνη; Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις. Εμάς κάτι νούμερα εμφάνισε σταδιακά, δεν θυμάμαι τι νούμερα ήταν, σταμάτησε μετά από λίγο σε κάποια νούμερα και μετά περίμενα και δέκα λεπτά και το έκλεισα και έκανα την πρώτη πλύση που λέει. Για παραπάνω νομίζω πρέπει να ρωτήσετε στο σέρβις; Πάντως το έχουμε τώρα πολλούς μήνες και δουλεύει φουλ κάθε μέρα. Εγώ προσπαθώ να πηγαίνω με τις αγγλικές οδηγίες όσο μπορώ γιατί συνήθως είναι πιο σωστές. Εκτός αν είναι μετάφραση από κινέζικα που εκεί τι αγγλικά τι ελληνικά, είναι άρτζι μπούρτζι και λουλάς έτσι κι αλλιώς χαχα.

Потребителско име