La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
morgan28gr

Σκέφτομαι να την αγοράσω , το βασικό ερώτημα μου είναι , το 550w psu θα την αντέξει η θα πρέπει να το αλλάξω , έστω για 1-2 μήνες , επίσης είδα οτι η 5060 ti με αφήνει με το ίδιο psu και αυτό με κάνει να μην πατήσω ακόμη την αγορά .

Nume de utilizator

1 Răspuns

Teo_cob

Η αλήθεια είναι ότι 550w είναι λίγο για την 7800 XT, ανάλογα και τι επεξεργαστή έχεις.
Προσωπικά έχω τη συγκεκριμένη υλοποίηση μαζί με 9700X φουλ PBO που μπορεί να σηκώσει 160w μόνο ο επεξεργαστής σε μέγιστο φορτίο + 250-300w η κάρτα γραφικών και έχω δει με μετρητή να καταναλώνει όλο το κουτί 450-500w, το δικό μου Seasonic PX550 Platinum ζορίζεται λίγο και έχω παρατηρήσει να κλείνει αν το παρακάνω λόγω amp spike, έχοντας stock τον επεξεργαστή στα 88w δεν έχω ξανά αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα αλλά πρέπει να πάω κάποια στιγμή 750-800w.
Το ερώτημα είναι τι επεξεργαστή έχεις και ποιο τροφοδοτικό διότι η ποιότητα κατασκευής του θα εξαρτηθεί αν μπορείς να βάλεις 7800 XT πάνω.
Τώρα ως προς την 5060ti έχει φάει κατακραυγή για αυτά που προσφέρει και τη τιμή που τη δίνουν, όντως είναι πιο αποδοτική αλλά μένει πίσω σε επιδόσεις στα ίδια χρήματα πάντα με τη 7800 XT που έχει 20% παραπάνω επιδόσεις

1 Comentariu

morgan28gr

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , έχω έναν δεινόσαυρο i7 6700k και το psu είναι ένα Thermaltake Smart BM3 550W Semi Modular 80 Plus Bronze . Θέλω να φτίαξω νεο pc αλλά μετά απο 5-6 μήνες οπότε σκέφτομαι να πάρω την κάρτα και μετά τα υπόλοιπα . Αν όμως δεν θα αντέξει το psu τότε μάλλον θα ξεκινήσω απο εκέι το upgrade .

Nume de utilizator