За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Evi Kastani

παιδιά, μπορείς να κατεβάσεις οποιοδήποτε ελληνικό βιβλίο θέλεις αγορασμένο από εκδοτικούς οίκους?

θέλω να το αγοράσω αλλά μη μου πάει χαμένο αν δεν μπορώ να κατεβάσω ελληνικα βιβλία

Потребителско име

3 Отговора

jonno21

Ναι δεν έχεις θέμα απλά θα χρειαστείς υπολογιστή . Θα πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου μια εφαρμογή που ονομάζεται adobe digital editions (είναι δωρεάν ), να φτιάξεις έναν λογαριασμό στην εφαρμογή εκείνη και να συνδέσεις τον ίδιο λογαριασμό στην συσκευή ereader. Μετά μπορείς να κατεβάσεις οποίο βιβλίο θες από οποίο εκδοτικό οίκο θέλεις χωρίς πρόβλημα . Με το που κατεβάσεις το βιβλίο από τον εκάστοτε οίκο θα ανοίξει αυτόματα στην εφαρμογή στον υπολογιστή για να γίνει μια ταυτοποίηση και αμέσως μετά μπορείς να το περάσεις στην συσκευή με το καλώδιο φόρτωσης που έχει μέσα η συσκευή σου . Είναι πολύ σημαντικό να κανείς λογαριασμό στην εφαρμογή γιατί αν δεν έχεις φτιάξει προφίλ τα βιβλία σου δεν μπορούν να περάσουν στην συσκευή (εγώ την πάτησα στην αρχή ). Αλλά πραγματικά είναι πολύ εύκολο και το συγκεκριμένο αξίζει πολύ τα λεφτά του . Ελπίζω να σε βοήθησα .

2 Коментара

johnny.antonakakis

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ με τη σειρά μου. Αγόρασα πρόσφατα την συσκευή αυτή, και στην προσπάθεια να αγοράσω βιβλίο από ελληνικό εκδοτικό οίκο, απέτυχε. Μου βγάζει ένα σφάλμα όταν πάω να το περάσω μέσω της εφαρμογής της Adobe από τον υπολογιστή στο ebook reader. Το σφάλμα που μου εμφανίζει είναι: CE_COPY_NOT_ALLOWED No permission to copy the book. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να το λύσω;

Ευχαριστώ πολύ!

Потребителско име
kelly_giantsidi

Εγώ διαβάζω σε pdf ελληνικά βιβλία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αγοράσει, τα είχα από φίλους σε αρχείο. Τι τύπος αρχείου είναι τα αγορασμένα από εκδοτικούς οίκους;

1 Коментар

Evi Kastani

Απ'ότι είδα e-pub και κάποια άλλα τα οποία επειδή είμαι καινούρια σε όλο αυτό δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι

Потребителско име
mikegm1000

Ναι δουλεύει μια χαρά με ελληνικούς τίτλους. Απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις adobe drm που αποτελεί το σύστημα προστασίας από αντιγραφές.

2 Коментара

Evi Kastani

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό το ενεργοποιώ από το PC η το Pocketbook?

mikegm1000

φτιαχνεις λογαριασμο μέσα από pc και μετά τα στοιχεια του λογαριασμού θα πρέπει, να τα βάλεις στο pocketbook, και στο pc να κατεβάσεις την ανατίστοιχη Adobe drm εφαρμογή και να τα βάλεις εκεί, όπου μέσω αυτής μεταφέρεις τα αρχεία στο pocketbook.
Είναι λίγο άβολο όλο αυτό (δεν ειναι σαν το amazon που αγοράζεις μέσα από την συσκευή και εμφανίζεται - εχει ξενόγλωσσα βιβλία, ελληνικά είναι το θέμα) αλλά 1-2 φορές να το κάνεις μετά είναι απλό.

Потребителско име