Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
skaret

Αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο και χρησιμοποιούσα το soft cooking δηλαδή τον ψεκασμό νερού. Όταν ήταν ενεργοποιημένο ανά 4-5 λεπτά σταμάταγε το ψήσιμο και ακουγόταν κάπως έντονα (υποθέτω το μοτεράκι που τράβαγε το νερό για τον ψεκασμό) αλλά ούτε έβλεπα να ψεκάζει ούτε να κατεβαίνει η στάθμη του νερού. Το πήγα στο service και ενέκριναν αντικατάσταση. Το καινούργιο που πήρα σταματάει ανά 4-5 λεπτά το ψήσιμο αλλά πλέον δεν ακούγεται κάτι (π.χ. μοτέρ) αλλά και πάλι ούτε ψεκασμό βλέπω ούτε να πέφτει η στάθμη του νερού. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πως δουλεύει ο ψεκασμός, δηλαδή πόσο γρήγορα πέφτει η στάθμη του νερού στο δοχείο και αν ακούγεται το μοτεράκι που τραβάει το νερό κατά τον ψεκασμό;
Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

epap3318

Καλησπέρα, κάθε 5 λεπτά περίπου ψεκάζει το φαγητό και ακούγεται ένας μικρός θόρυβος απο το μοτέρ και σταματάει το ψήσιμο για μερικά δευτερόλεπτα, δηλαδή οπωσδήποτε υπάρχει θόρυβος σαν μικρή αντλία νερού. Σημαντικό είναι να πατήσεις το κουμπί πρώτα απο όλα για τον ψεκασμό, και μετά να βάλεις θερμοκρασία, χρόνο κτλ. Αν δεν πατηθεί το κουμπί ψεκασμού πρώτο απο όλα, δεν δουλεύει. Για ενα ψήσιμο 40 λεπτών περίπου η στάθμη κατεβαίνει αργά αλλά σταθερά, το δικό μου στα 40 λεπτά είναι σχεδόν άδειο. Κατεβαίνει η σταθμή αρκετά.

2 Σχόλια

skaret

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Άρα, στην περίπτωση μου και στις 2 δεν δούλεψε ο ψεκασμός...

Όνομα χρήστη