Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
donsefis

Το φίλτρο γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει για αλλαγή. Ρωτάω διότι για τον atmosphere κάποιος είχε αναφέρει ότι κόστιζε γύρω στα 80-85 ευρώ και δεν μπορούσε να δουλέψει ο αφυγραντήρας εάν δεν το άλλαζε και τελικά είχε βρει την λύση μέσω του τηλεχειριστηρίου εάν θυμάμαι καλά

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

συμφωνώ με τον προηγούμενο αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχει το παλιό το λερωμένο το φίλτρο που μόνο μικρόβια μεταδίδει ποια μπορεί να το βγάλει να το πετάξει και να τον χρησιμοποιεί χωρίς το φίλτρο απλά δεν θα είναι και καθαριστής αέρα μέχρι να πάρει άλλο φίλτρο αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μηδενίσει από το καντράν την ένδειξη και τελείως δεν δουλεύει ο αφυγραντήρας μπλοκάρει

Όνομα χρήστη
kastorakos84

Το φίλτρο θέλει αλλαγή σε 180 ημέρες λειτουργίας (σε 24ωρη βάση, και βγάζει ένδειξη πότε να το αλλάξεις) και το κόστος είναι στα 25-30 ευρώ. Λειτουργεί ακόμη και αν δεν το αλλάξεις μπορείς απλά να μηδενίσεις την ένδειξη και να συνεχίσει να λειτουργεί, με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην υγεία σου ένα χρησιμοποιημένο φίλτρο.

1 Σχόλιο

donsefis

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχω αγοράσει, έχω δει πως είναι τα φίλτρα που έχει, έχω καταλάβει,και συμφωνώ απόλυτα με όσα έχουν γραφεί ως απάντηση για το πώς μπορεί να δουλέψει και χωρίς φίλτρο

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

GEORGIOS Τ

ο αφυγραντήρας atmosphere μπορεί να δουλέψει και χωρίς φίλτρο σαν απλός αφυγραντήρας δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στην ουσία δεν έχει κάποια ειδική συσκευή μαζί με τη ροή του αέρα που κάνει την αφύγρανση έχει και το φίλτρο για να καθαρίζει περνώντας από μέσα ο αέρας αν το αφαιρέσεις το φίλτρο απλά δεν καθαρίζει αν θέλεις να το δουλέψεις σαν καθαριστή μπορείς να απομονώσεις τον αφυγραντήρα ή τον ιονιστή γίνονται απλά όλα από τα κουμπάκια του αφυγραντήρα δίπλα στην οθόνη απλά όσο για το φίλτρο στοίχιζε πριν δύο χρόνια μέχρι και τώρα που το δουλεύω εγώ από 28 έως 30 ευρώ κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι θα έχει και ο καινούργιος αυτές είναι οι τιμές του

GEORGIOS Τ

σημειωτέον εκτός από το φίλτρο hepa έχει και ένα απλό φίλτρο που είναι μία ψιλή σήτα το εξωτερικό περίβλημα όπως έχουν τα κλιματιστικά που κρατάει τα μικροσωματίδια χνούδια και τρίχες μπορείς να καθαρίζεις μόνο αυτό και να μην έχεις το φίλτρο hepa και παύει να είναι καθαριστής αέρα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο είναι πολύ απλό δεν έχει κάποιο ειδικό σύστημα που να καθαρίζει τον αέρα έχει ιονιστή που είναι θέμα συσκευής που μπορείς να τον απενεργοποιήσεις αν θες αλλά ο καθαριστής αέρα είναι απλά ένα φίλτρο που όπως τραβάει τον αέρα συγκρατεί τα μικροσωματίδια κάτι σαν το φίλτρο καμπίνας του air condition του αυτοκινήτου ακριβώς το ίδιο

donsefis

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχω αγοράσει, έχω δει πως είναι τα φίλτρα που έχει, έχω καταλάβει,και συμφωνώ απόλυτα με όσα έχουν γραφεί ως απάντηση για το πώς μπορεί να δουλέψει και χωρίς φίλτρο

Όνομα χρήστη