What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
aldon

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου ένα video με τον θόρυβο που κάνει κατά τη λειτουργία αφύγρανσης + καθαρισμού αέρα;

Username

2 Replies

Username
PARIS_REPANAS

φίλε δεν πρόκειται να καταλάβεις κάτι από ένα βίντεο βασικά την ημέρα δεν θα σε απασχολεί το βράδυ ακούγεται πιο έντονα δεν είναι για να κοιμάσαι δίπλα

4 Comments

GEORGIOS Τ

συμφωνώ με τον προηγούμενο δεν είναι πολύ δυνατός ο ήχος είναι όπως ακούγεται ένα κλιματιστικό στην μεσαία σκάλα αν δεν είναι δίπλα σου δεν σε ενοχλεί δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τον αφυγραντήρα δίπλα εκεί που κοιμάσαι δεν υπάρχει αφυγραντήρας χωρίς να κάνει θόρυβο το αθόρυβος είναι περίπου στα 40 decibel επειδή υπάρχει και ανεμιστήρας και ο συμπιεστής συγκεκριμένος είναι από τους πιο αθόρυβους τώρα αν είσαι πάρα πολύ ευαίσθητος στους ήχους δεν θα βολευτείς με κανένα αφυγραντήρα ς στο συγκεκριμένο να φανταστείς ακούγεται πιο πολύ ανεμιστήρας και όχι ο συμπιεστής κάτι που σε άλλους ακούγεται το συμβιεστής έντονα ακούς ένα συνεχόμενο θόρυβο εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου ένα προηγούμενο που είχα τις euro pro με ενοχλούσε πάρα πολύ ο συμπιεστής ακουγόταν πολύ έντονα όπως και ο πρόπροηγούμενος που είχα inverter ion έντονα ο συμπιεστής και το σκορτζάρισμα όταν άνοιγε και όταν έκλεινε ο ατμοσφηρ που έχω τώρα θεωρώ ότι είναι από τους πιο κορυφαίους και καλύτερος δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερο στην αγορά σε αυτή την κατηγορία και σε αυτή την τιμή μόνο αν πας σε κάτι daikin imitsubishi σε μία έρευνα που χα κάνει daikin δεν βγάζει αφυγραντήρες η mitsubishi βγάζει έναν ο οποίος βέβαια τον έχει πανάκριβο στη διπλάσια τιμή αν μπορείς να πάρεις αυτόν τον να είναι λίγο αθόρυβος δεν τον έχω ακούσει για να μειλικρινείς

PARIS_REPANAS

Για να είμαστε δίκαιοι με το κινητό να είναι στα 10 εκατοστά από τον αφυγραντηρα το λες και αθόρυβο αν σκεφτούμε πόσο ακούγεται η ένταση του αέρα σε σχέση με τον συμπιεστή... Χθες πήγα επίσκεψη σε σπίτι και άκουσα άλλον "αθόρυβο" αφυγραντηρα και κατάλαβα ότι έκανα την σωστή κίνηση και πήρα τον stardust

aldon

Ο θόρυβος του αέρα πραγματικά είναι ελάχιστος στον stardust, αλλά αυτός του συμπιεστή ακούγεται πολύ. Στο δωμάτιο που λειτουργεί δεν μπορείς να καθίσεις, με αυτό το μπζζζζζ να ακούγεται σε ολόκληρο το σπίτι αν η πόρτα του δωματίου που βρίσκεται σε λειτουργίας ο αφυγραντήρας είναι ανοικτή.

Είναι ο 3ος αφυγραντήρας που έχω στο σπίτι και οι άλλοι δύο (juro pro perla 25lt) μπορεί να κάνουν περισσότερο θόρυβο, από τον ανεμιστήρα τους, αλλά ο συμπιεστής τους πραγματικά δεν ακούγεται, ούτε κάνουν κάποιον τόσο υπόκωφο ήχο "μππζζζζ" που κάνει ο δικός μου stardust.

Και ο δικός σου κάνει αυτό το "μπζζζζζ" όταν λειτουργεί; μπορώ να βγάλω και video με το κινητό στα 2-3 μέτρα, που ο ήχος που παράγει είναι κοντά στα 45-50 db σε αυτή την απόσταση.

Username