Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
dlagos7

value for money! Το έχω 4 μήνες, είμαι πολύ ευχαριστημένος...Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εύκολη εναλλαγή καρτών και πολύ ωραία οθόνη σε σχέση με την ανάλυσή της. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε ανθρώπους που θέλουν δύο κάρτες σε ένα τηλέφωνο και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ταχύτητα και επιδόσεις. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ εφαρμογή!

Benutzername

1 Antwort

lio13

Γεια σου φίλε μου! Τι εννοείς "σε ανθρώπους που θέλουν δύο κάρτες σε ένα τηλέφωνο και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ταχύτητα και επιδόσεις". Εγώ δε θέλω να μου κολλάει όταν έχω τον browser ανοιχτό με 3-4 καρτέλες, το spotify από πίσω να ακούω μουσική και ταυτόχρονα να ανοιγοκλείνω την εφαρμογή του OASA για τα εισιτήρια, το google maps και να λαμβάνω / στέλνω μηνύματα από το whatsapp. Μπορώ;

2 Kommentare

dlagos7

Φαντάζομαι δεν περιμένεις απάντηση για τα παραπάνω....πάρε κανένα 20πύρηνο με 10gb ram και που ξέρεις μπορεί να καταφέρεις να αλλάξεις και πλανήτη!

lio13

χαχα! Όχι βρε, πχ ο φίλος μου με το τελευταίο xperia (κάνει βέβαια 700 ευρώ) μπορεί να τα κάνει χωρίς πρόβλημα. Και εκτός από το spotify και το maps, τα άλλα δεν είναι "βαριές" εφαρμογές. Οπότε μου λες, όχι; Τι άλλο θα μου πρότεινες (αλλά να μη ξεφύγουμε και στο οικονομικό)! Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Benutzername