Σε ένα σχόλιο λέει ότι μπορεί να παίξει Call of duty black ops 3 με μια gtx 750.Δεν είναι αλήθεια γιατί εγώ έχω έναν i5 3.2 και gt740 4gb και δεν μπορώ να παίξω καλά το Black ops 3. Ζορίζεται
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Σε ένα σχόλιο λέει ότι μπορεί να παίξει Call of duty black ops 3 με μια gtx 750.Δεν είναι αλήθεια γιατί εγώ έχω έναν i5 3.2 και gt740 4gb και δεν μπορώ να παίξω καλά το Black ops 3. Ζορίζεται
3 Отговора
Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το Feedback. Έχουν γίνει ήδη όλοι οι σχετικοί έλεγχοι και ενέργειες για τις συγκεκριμένες αξιολογήσεις.
Παιδια αυτος ο επεξεργαστης δεν ειναι ουτε για internet browsing.... Παμε καλα μωρε ; Ο αλλος ο εξυπνος στα σχολια λεει "Παιζω και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια με 60 fps σταθερα ! " Και θα παει κανενας καημενος που δεν θα ξερει, θα τον πιστεψει και θα παει να τον αγορασει με 1 γιγα ραμ και την ενσωματομενη καρτα γραφικων νομιζοντας οτι θα παιξει Battlefield 1 ultra settings σε 4Κ και με 150 fps.... Το αλλο το παιδι πιο πανω που ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα πηγαιναν και το κραζαν..... Ρε ειστε καλοι εσεις... Πατε στην NASA σας χρειαζεται
18 Коментара
Πεστα φιλε μου, που πηγαν καποιοι εξυπνακηδες και εγραψαν οτι τους κατεβηκε και κοροιδευουν τον κοσμο ο οποίος διαβαζει αξιολογησεις επειδη θελει να αποφασισει αν θα αγορασει το προιον ή οχι και αυτοι εδω με τα ψεματα τους κανουν να αποφασιζουν λανθασμενα.
Χαιρομαι που υπαρχει ενας ανθρωπος σαν και εσενα που λεει την αληθεια και δεν κοροιδευει τον κοσμο και τον εαυτο του...
Το μονο θεμα ειναι οτι επειδη ειπα την αληθεια τωρα με βαζουν να το επαναδιατυπωσω.....Επειδη λεει εκανα αναφορα σε αλλους χρηστες.... οποτε τωρα θα πρεπει να βγαλω την αναφορα και αυτοι οι εξυπνακηδες θα συνεχισουν να κοροιδευουν τον κοσμο.
Σοβαρα ? Ακριβως το ιδιο πραγμα μου εβγαλε και εμενα, σε εναν i7 που απλως ειπα οτι οι Ryzen βγηκαν λιγο πιο δυνατοι.... Οτι ναναι.....
Και το αστειο με αυτο που λες τωρα ειναι οτι επειδη η AMD ευγαλε σε κυκλοφορια τους ryzen9 η intel φοβηθηκε και ευγαλε τους i9 επειδη η AMD την εκανε να φενεται αχρηστη γιατι ειχαν λιγους πυρηνες οι επεξεργαστες της. Εντομεταξυ οι i9 ειναι ιδιοι με τους i7 απλα με περισσοτερους πυρηνες αν και εχουν λιγοτερες δυνατοτητες η ισες με τους i7 (Λεγοντας λιγοτερες δυνατοτητες δεν ενοω σαν επεξεργαστες ,ενοω της δυνατοτητες στα προγραμματα και σε hardware καθως ειναι ελλιπης σε καποιους τομεις).
Κατι ασχετο τελικα με την Gpu σου τι εγινε? γιατι ειχα διαβασει σε συζητηση και ελεγες οτι μυριζει σαν καμενη, τελικα η καρτα γραφικων σου εφτεγε η το τροφοδοτικο?
Δεν υπηρχε κατι ελλατωματικο, απλως επρεπε να δουλεψει καμια βδομαδα στο Battlefield 4 οπου και ζωριζοταν μεχρι να ξεμυρισει. Δηλαδη εγω μολις την πηρα, στα πρωτα 5 λεπτα Battlefield αρχιζε να μυριζει. Εγω φοβομουν και το εκλεινα και μετα απο λιγο η μυρωδια δεν υπηρχε.... Διαβασα ομως οτι μερικες καρτες γραφικων χρειαζεται να τις αφησεις να ζωριζονται και ας μυριζουν και με τον καιρο θα φυγει η μυρωδια. Το εκανα και ολα καλα τωρα. Οταν μυριζε τα γραφικα τα ειχα τερμα χαμηλα, και τωρα ολα φουλ πανω και δεν μυριζει τιποτα. Ευχαριστω που μου το θυμισες κιολας γτ το ειχα ξεχασει να απαντησω στα παιδια.
Και για το τροφοδοτικο, θα το αλλαξω με αυτο το XFX (https://www.skroutz.gr/s/8967913/XFX-Power-Supply-600W.html#reviews).
Και κατι αλλο. Για τους Ryzen τι γνωμη εχεις? Αξιζουν για κανα Battlefield 1, Gtav, forza horizon κλπ ? Ελεγα να παρω τον Ryzen 5 1600 (https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html) και να τον κανω και λιγο OC.
Κοιτα για τα λεφτα που κανουν.....αν παρεις τωρα μαλλον θα το μετανιωσεις καθως εχουν λιγους μηνες που εχουν βγει και ειναι ολα πανακριβα Ειδικα τα mobo. Σιγουρα αν παρεις ryzen5 1600-1600X θα βγαλει για αρκετα χρονια 4-5+ αλλα καλυτερα ειναι να περριμενεις καθως θα βγουν κιαλοι ryzen σε μερικους μηνες-χρονο max.
Ναι εχεις δικαιο. Αλλα ετσι και αλλιως η μεταβαση απο fx-4320 που εχω τωρα σε Ryzen, θα γινει σε κανα χρονο το πολυ. Απο 6 ως 8 μηνες υπολογιζω. Οποτε θα προλαβουν να βγουν και οι αλλοι Zen. Ευχαριστω πολυ παντως.
Κοιτα, League of Legends, Minecraft, Eurotrack simulator 2 και Battlefield 4 που ειναι τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, τα παει πολυ καλα. GtaV μπορει να παιξει αλλα οχι με τελεια γραφικα. Ολα τα αλλα στο φουλ και με πολυ καλα fps. Για να μιλησω με νουμερα:
League of Legends: Όλα όλα τερμα πανω με σκιες και τα παντα, 90-100 fps
Minecraft: Ολα φουλ πανω 120-130 fps
Eurotrack simulator 2: Όλα φουλ πανω: 80-90 fps
Battlefield 4: Ultra settings: 90-100 fps
Το συστημα μου ειναι:
cpu: amd fx-4320
motherboard: Asus M5A78L-M USB 3
ram: 8 GB 1866mhz
gpu: Gigabyte RX-460 4 GB windforce OC version (Ειναι η καρτα που λεγαμε πιο πανω)
case: https://www.skroutz.gr/s/8982147/Supercase-SC-250.html
Οπως σου ειπα, το πολυ σε 1 χρονο θα πουληθουν για να ερθει ο Ryzen !!
Παντος αν εβαζες Fx-6300 ή Fx-8350 ισως να τα επαιζες και ετσι θα εδινες πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα ενταξει δεν συμφερει επειδη θα αναγκαζοσουν να τα αλλαξεις παλι μετα απο λιγα χρονια.
Ε ναι. Κοιτα οτι και να λεμε, αυτοι οι παλιοι οι AMD του τυπου 6300, 4320, 8350 κλπ δεν κανουν για καλο gaming (Battlefield 1, GtaV κλπ...)
Για ιντελ πάντως τις ριξανε τις τιμές στα 6 core και πάνω , οι 4 core εκδόσεις στην τιμή που και με αυτά χαρακτηριστικά τις θεωρώ της πλάκας http://www.e-shop.gr/ypologistes-epeksergastes-cpu-intel-socket-2066-list?table=PER&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&filter-190=1&filter-15176=1
Ναι το xfx, τελικά το αγόρασες; Εχω των 500w , νομίζω ειναι οτι καλύτερο full wired σε αυτή την τιμή