What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
superf

Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το λογισμικό παρακολούθησης με επιτυχία? Σε μένα δεν εμφανίζει κανένα στοιχείο για το UPS ούτε και το αναγνωρίζει. Μιλάω για το ViewPower που έρχεται μαζί με το κουτί. Τα Windows το USB το αναγνωρίζoυν σαν "USB to Serial". Καμιά ιδέα κανείς?

Username

2 Replies

Ioannis_Magonis

το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, μέχρι που κατέβασα τη μίνι έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος. το ups αναγνωρίστηκε αμέσως και το πινακάκι με τις ενδείξεις άνοιξε με διπλό κλικ στο εικονάκι κάτω δεξιά στην μπάρα εργασίας. το καλό είναι ότι δεν ανοίγει μέσα σε περιηγητή, αλλά στο δικό του παράθυρο. δεν έχω δοκιμάσει να βρω τις ρυθμίσεις που έχει, απλά το έχω για να ελέγχω ανά πάσα στιγμή τη λειτουργία του.

Username
Ioannis_Magonis

κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. μπορείς να κατεβάσεις το viewpower pro, ή αν δεν δουλέψει, το viewpower mini. αυτό κατέβασα πριν λίγο και τουλάχιστον βλέπω κάποια βασικά στο σχεδιάγραμμα που ανοίγει το ίδιο το πρόγραμμα και όχι στον browser που ανοίγει στο κανονικό.

3 Comments

superf

Επιτέλους! 2 χρόνια μετά μια απάντηση!!

Το Pro το είχα δοκιμάσει και παλαιότερα χωρίς επιτυχία. Κατέβασα το mini αλλά επίσης δεν μου δείχνει τίποτα. Έκανες κάποια ρύθμιση κάπου ή το αναγνώρισε αμέσως?

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Ioannis_Magonis

απλά το κατέβασα, το έτρεξα, και στο εικονίδιο που βγάζει κάτω δεξιά στην μπάρα που το δείχνει με ένα κυκλάκι που γυρνάει για να δείχνει ότι δουλεύει, έκανα κανονικά διπλό κλικ και μου άνοιξε το σχεδιάγραμμα

Nikolaos_Druides

Δεν το έχω (ακόμα). (Το σκέφτομαι για "πλήρους ημιτόνου".) . Διάβασα ωστόσο στις αξιολογησεις παραπανω, ότι υπάρχει νεα version του software (HTMLv5) από το : https://www.power-software-download.com/viewpower.html που, κατα πως λεει, δουλεύει τέλεια.

Username