За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
kioupit

Αν η μπαταρία είναι η 18650 και τα παίξει τότε μπορείς να πάρεις καινούριες και να παίξεις με τα αμπερόρια. Δηλαδή αυτές οι μπαταρίες έχουν τάση 3.7 Volt κάποιες μπορεί να έχουν και 3.6 Volt, άρα για να φτάσεις τα 18 V θα έχει 5 μπαταρίες σε σειρά μέσα του. ->3,6 * 5 = 18V . Κάθε μπαταρία πρέπει να σου λέει πάνω πόσα Ah έχει. Υπάρχουν 3,6 με 3000Αh, 3.6 με 1500Αh κλπ....To συγκεκριμένο έχει 1500Ah. Όσο πιο πολλά έχει τόσο περισσότερο διαρκεί η λειτουργία της αλλά είναι και πιο ακριβή στην τιμή της. Μπορείς και μόνο σου να το φτιάξεις αν πιάνουν τα χέρια σου. Δεν έχω δει πως είναι η διάταξή του αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι τίποτα δύσκολο. Πάντως 3 πράγματα κοιτάμε, 1) τάση 3.6V, 2)Ah- αμπερόρια για διάρκεια μπαταρίας, 3) Αμπέρ(Α) για την δύναμη της μπαταρίας. To σκουπάκι πρέπει να ζητάει 9-10 αμπέρ. Βγαίνει ως εξής:
από τα στοιχεία έχουμε- τάση 18V, κατανάλωση 27Wh και διάρκεια λειτουργίας 10 λεπτά.
Άρα η ισχύς W είναι Wh/hours. Μετατρέπουμε τα 10 λεπτά της ώρας και έχουμε 10/60=0,167 ώρες, άρα 27/0,167= 161,68 Watt, άρα το ρεύμα είναι 161,68/18=8,98 Α ---- πες 9 Α τουλάχιστον. Δεν ξέρω πόσα ζητάνε σε χρήματα για να το φτιάξουν έξω, πάντως υπάρχουν μπαταρίες που ξεκινάνε με 5 ευρώ στα 3500Ah και 10A. Δεν ξέρω την ποιότητά τους, αλλά υπάρχουν ίδιες μπαταρίες στα 25 ευρώ η μία. Πιστεύω ότι στα 8 ευρώ η μία θα είσαστε εντάξει. Μην νομίζετε ότι οι μπαταρίες του κατασκευαστή θα είναι ακριβότερες.

Потребителско име

3 Отговора

giorgis7

Επειδή έκανα την ίδια επισκευή στο δικό μου, συνδεσμολογία δηλαδή με 18650 εν σειρά,μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή μετά από 10"" λειτουργίας σταματά απότομα.
Έχεις κάτι να προτείνεις;;

2 Коментара

kioupit

Φίλε μου δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Οι μπαταρίες πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους με ηλεκτροποντα. Αν έχεις πολύμετρο μέτρα να δεις αν βγάζει 18V η συστοιχία μπαταριών. Μετράς στα άκρα των πόλων.

giorgis7

Όλα φαίνονται σωστά (δυστυχώς).Το πρόβλημα παραμένει, δηλαδή ενώ οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες στα λίγα δευτερόλεπτα λειτουργίας το σκουπακι σταματά απότομα.

Потребителско име
Потребителско име
Tripokaridos/Head-fi

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιήσουμε το φορτιστη του ωστε να παιρνει συνεχεια ρευμα δλδ να το βγαλω απο μεσα και με επεκταση να δουλευει συνεχεια με ρευμα ? Η εχει καποιο ειδος ασφαλειας που δουλευει μονο με μπαταρία ?

2 Коментара

kioupit

Αυτό πρέπει να το δεις μόνος σου, δεν ξέρω αν έχει προστασία για συνεχή λειτουργία σε ρεύμα. Πάντως θέλει προσοχή, άλλο ο φορτιστής και άλλο οι μπαταρίες. Ο φορτιστής φορτίζει με τον χρόνο του τις μπαταρίες, δεν κάνει για απευθείας λειτουργία, είναι αδύναμος, αν δεις τα χαρακτηριστικά του λέει 23V τάση συνεχές, 0.4 Aμπέρ, περίπου 9 W. Εσύ αν θες να το συνδέσεις άμεσα με φορτιστή παρακάμπτοντας τις μπαταρίες πρέπει να βρεις αντίστοιχα φορτιστή με 18V συνεχές, με πάνω από 1 αμπερώριο για να σου δώσει δύναμη τουλάχιστον 6 αμπέρ. Ιδανικά θες 18V και 1.5Αh φορτιστή για την ίδια απόδοση, μην ξεφύγεις στα νούμερα υπάρχει κίνδυνος να το κάψεις. Εάν βρεις τσάμπα κάντο, ειδάλλως δεν αξίζει την ταλαιπωρία, πάρε καινούριο. Εάν δεν σε νοιάζει μπορείς να το δοκιμάσεις και με τον φορτιστή του να δεις πως θα δουλέψει, λογικά δεν θα έχει την δύναμη να δουλέψει γιατί πρόκειται για μοτέρ και θέλει ισχύ.

Потребителско име