La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
stsp

Χαίρεται. Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες φαίνεται ότι μάλλον η μπαταρία τα επαιξε. Το ανοίγω και μετά από 40-50 δευτερολεπτα σταματά. Το ξαναανοίγω και δουλεύει αλλα 30 δευτερα. Αραγε η μπαταρία να θέλει αντικατάσταση; Αν κοστίζει πάντως 55 ευρώ όπως ανέφερε κάποιο άτομο εδω, είναι για πεταμα, δεν αξιζει τοσα χρηματα και καλύτερα να μην το ειχα αγορασει καθολου. Γιατί σιγουρα αν μπου πει καποιος ότι σε 2 χρόνια θα πρέπει να πληρωσω 55 ευρω για ενα σκουπάκι που κοστίζει 75 ευρώ, το απορρίπτω χωρίς δευετρη σκέψη.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

$pyros

Ρώτησα για το θέμα του πόσο γρήγορα χρειάζεται αντικατάσταση μπαταριών σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα και μου απάντησαν πως συχνά παίζει ρόλο το διάστημα που κάθισε το προϊόν απούλητο στο κουτί του μέχρι να το αγοράσουμε και μου φάνηκεαρκετά πειστική εξήγηση. Μου είπε επίσης, σύμφωνα με την εμπειρία τους, πως μετά την τοποθέτηση καινούριων μπαταριών, συνήθως κρατάει γύρω στα 5 χρόνια μέχρι να χρειαστεί ξανά αντικατάσταση. Επίσης να προσθέσω πως μου πήραν 30€ για την αντικατάσταση τα οποία τα θεωρώ τίμια πρόταση σε σχέση με 5 κομμάτια 2,2 mah και την εργασία. Το σκουπάκι έγινε σαν καινούριο. Παραθέτω αναλυτικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mMLs-IBhBKs

3 Comentarii

Hellenic_Press

Καλό ακούγεται και πολύ κατατοπιστικό το βίντεο. Αλλά αν δεν ξέρουμε ποιο κατάστημα μπορεί να το αναλάβει... Δώρο άδωρο

$pyros

Το κατάστημα είναι το γνωστό κατάστημα μπαταριών στην πλατεία Καρύτση. Δε νομίζω να με αφήσουν να γράψω το όνομα. Google is your friend.

Nume de utilizator
3llinas

Και σε μενα μετα απο 2 χρονια η μπαταρια δεν κραταγε παρα μονο 10-20 δευτερολεπτα και καποια στιγμη σταματησε να δουλευει τελειως και να φορτιζει. Επειηι προφανος δεν αξιζει να αλλαξεις απο την αντιπροσωπεια τις μπαταριες γιατι σου λενε παρε και το μοτερ το ανοιξα μετρησα τις μπαταριες και τελικα η μια απο τις 5 μπαταριες που ειχε μεσα σε σειρα ηταν νεκρη. Την αλλαξα μονος μου με ενα κοστος 8 ευρω και πλεον ειναι σχεδον σαν καινουργιο παλι

Nume de utilizator
yannis.drambas

Εάν την βρεις στα 55€ και με την εργασία θα είναι θαύμα. Εμένα μου λένε 85€ χοντρικη μόνο η μπαταρία και κοντά στα 120€ με την εργασία. Δεν τα ξαναδινω. Το πέταξα ήδη και πήρα επαγγελματικο με κλασική μπαταρία επαγγελματικών εργαλείων που πάντα θα βρίσκεις φθηνά σχετικά.

Nume de utilizator