αν καποια στιγμη η μπαταρια τα φτυσει , μπορω να την αλαξω ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Όπως σε πολλούς άλλους που το σχολιάζουν εδώ, η μπαταρία τα φτύνει πάνω στην ημερομηνία λήξης της εγγύησης.
Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας ακριβότερο απ΄την αγορά καινούργιου.
Μπορείς. Δες εδώ πως. Κόστος 30€. Δεδομένου ότι δε γνωρίζουμε πόσο χρόνο κάθισε το σκουπάκι στο κουτί του μέχρι να έρθει στα χέρια μας κι αν συνυπολογίσω το ότι με τις καινούριες μπαταρίες ενδέχεται να κρατήσει γύρω στα 5 χρόνια (έτσι μου είπαν σε εξειδικευμένο κατάστημα μπαταριών), νομίζω πως είναι τίμια λύση. https://www.youtube.com/watch?v=mMLs-IBhBKs
Ναι μπορείς αλλά θα σου κοστίσει περισσότερο από το να αγοράσεις καινούργιο σκούπακι. Υπολόγισε ότι θα σου αντέξει το πολύ 2 χρονια. Για εμένα δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για 2 χρονια μόνο. Αλλιώς είναι πολύ βολικό και ρουφάει πολύ.
1 Σχόλιο
Είναι μοναδικό στο είδος του.Αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα για ένα σκουπάκι περιμένεις να έχεις καλύτερη ποιότητα μπαταριων.
Το δικό μου μετά δυόμιση χρόνια κλάταρε η μπαταρία .Δεν αξίζει να πάτε στην αντιπροσωπεία γιατί ζητάνε 60 ευρώ.
Μέσα έχει πέντε μπαταρίες lg.
Εγώ τις αντικατέστησα με πέντε Panasonic NCR18650B Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία 18650 Li-ion 3400mAh 3.7V και μου στοιχισε 31,50 ευρώ με μεταφορικα. Τις έβαλα και τις κόλλησα μόνος μου. Μαλιστα οι μπαταρίες γράφουν επάνω made in japan. Το σκουπάκι δουλεύει καλύτερα από αυτές που είχε και κρατά περισσότερη ώρα. Οπότε μονόδρομος είναι να το παλέψετε μόνοι σας για αντικατάσταση μπαταριών