За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Kostas_Alexandris8639

Ο υπολογιστης περιεχει αυθεντικα W11 Pro με το αυτοκολλητο γνησιοτητας η εχει τπτ παρατυπα κλειδια των 5 ευρω; Εωταω επειδη θελω να το χρησιμοποιησω σε επιχειρηση και τα προστιμα της microsoft σε περιπτωση ελεγχου για παραβιαση η μη σωστη χρηση αδειων ειναι χιλιαρικα ανα κεφαλι. Στο site αυτου του καταστηματος φαινεται πτι τα κοστολογει 29 ευρω οποτε μπαινω σε υποψιες, καθως τυχαινει να γνωριζω πως τα γνησια αντιστοιχα windows ειναι αρκετα ακριβοτερα πανω απο 100 ευρω, οπως τα κοστολογουν ολα τα γνωστα καταστηματα. Μπορει καποιος που το εχει να απαντησει; Συνηθως οταν ρωτας κλειδαδικα και εταιριες που τα δινουν λεν για μεταχειρισμενο λογοσμικο, ηλεκτρονικες αδειες κλπ που σιγουρα ξερω οτι δεν πιανουν σε περιπτωση ελεγχου καθως δεν τα δεχεται η ηδια η Microsoft.

Потребителско име

3 Отговора

Kostas_Alexandris8639

Καλημέρα, βλέπω στο site του καταστήματος που κατασκευάζει τα pc Windows 11 Pro στα 29 ευρώ και μου κάνει εντύπωση γιατί η τιμή είναι πολύ χαληλότερη από όλα τα γνωστά καταστήματα που εμπορεύονται άδειες Windows.

Υποψιάζομαι και ρωτάω αν ή άδεια που φαίνεται να έχει προεγκατεστημένη το desktop είναι κάποιο παράτυπο κλειδί των 5 ευρώ από αυτά που κυκλοφορούν ή η επίσημη άδεια Windows που συνοδεύευται από αυτοκόλλητο γνησιότητας του λογισμικού.

Τα πρόστιμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλα καθώς η Microsoft θεωρεί αυτά τα κλειδιά παράνομα και θα ήθελα να γνωρίζω για να μην το διακινδυνεύσω.

Потребителско име
Chris Sylaidis

Παρακαλώ για όποια απορία επισκεφθείτε το σάιτ του κατασκευαστή που παρέχει τα πλήρη χαρακτηριστικά του μηχανήματος καθώς και φόρμα επικοινωνίας - τηλέφωνα.

https://www.iaBox.gr/

Потребителско име
Vlasis7736

Καλά μη το λες υπάρχουν διάφορα είδη, OEM που είναι bind στη μητρική και δίδονται από τους κατασκευαστές καλή ώρα (δεν μεταφέρονται σε άλλο Η/Υ και κρατάνε όσο γίνεται χρήση της συγκεκριμένης μητρικής) που λογικά κάπου στα 20-30€ τις παίρνουν αυτοί, υπάρχουν οι αγορασμένες άδειες σε λιανική που κοστολογούνται όντως σε πολύ υψηλά νούμερα αλλά την αγοράζεις για να την έχεις και να την εγκαταστήσεις σε όσα πισί και να αλλάξεις/αναβαθμίσεις, υπάρχουν και οι trial (free) και οι εταιρικές με κόστος ανά έτος. Τώρα για εταιρεία καλού κακού εγώ θα την αγόραζα ξεχωριστά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

1 Коментар

Kostas_Alexandris8639

Ναι ΟΕΜ που ειναι bind στη μητρική θα πάρει προφανώς η Dell και η HP που κατασκευάζουν σε μεγάλη κλίμακα , όχι κάποιος που κατασκευάζει μεμονωμένα builds οπότε δεν νομίζω να ισχύει.

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι γι αυτό ζητάω διευκρίνηση αλλά για να μην παίρνω απάντηση και σε συνάρτηση με το κόστος προφανώς μιλάμε για κλειδί που γίνεται abuse η άδεια της Microsoft στο συγκεκριμένο desktop, οπότε δεν αξίζει. Γνωρίζω από φίλο που του έκαναν έλεγχο ότι σε άδεια που δεν γίνεται σωστή χρήση πχ κλειδί χωρίς αυτοκόλλητο τα πρόστιμα φτάνουν χιλιάρικο ανά κεφάλι. Μετά έψαχνε κι αυτός από κει που τα αγο΄ρασε και του λεγαν κάτι για ηλεκτρονικές άδειε ς ΄, μεταχειρισμένο λογισμικό κλπ που δεν ισχύουν, το πρόστιμο δεν το γλίτωσε.

Потребителско име