Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
persis

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βάλω πριν το ρούτερ για να μπορώ να κάνω restart από απόσταση το ρούτερ; Γιατί αν κλείσει δεν θα υπάρχει ίντερνετ. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος με λίγα λόγια να κάνω restart την πρίζα απομακρυσμένα

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

2 Σχόλια

koliarman

Και όμως γίνεται!
Κι αυτό γιατί αφού η συσκευή προγραμματιστεί, σώζει τα προγράμματα «τοπικά» και δεν χρειάζεται ίντερνετ για να επανεκκινήσει!
Απλό δεν είναι;

GEORGIOS Τ

ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει αυτό που λες μόνο αν έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις το πριζάκι αυτό με το router του γείτονα και να μπορείς να κάνεις διακοπή στο δικό σου router για να δουλέψει γιατί αν το έχεις το δικό σου το router και του κόψει στο ρεύμα δεν ξαναεπανέρχεται μη μπερδεύεστε τη διακοπή ρεύματος στη διακοπή ρεύματος επανέρχεται εκεί που το ρυθμίζεις ή ανοιχτό ή στο κλειστό αυτό είναι άλλο πράγμα αν κόψεις το ρεύμα του router με το μπριζάκι δεν θα ανοίξει ποτέ το μπριζάκι αν δεν έχει internet θα μείνει κλειστό το χω δοκιμάσει και πρακτικά δεν πρόκειται να δουλέψει 100% σίγουρο

Όνομα χρήστη
alkinoosmov

Αν είχες COSMOTE (OTE) κάνεις restart το router από την εφαρμογή της cosmote οπου και να είσαι. Αλλά γιατί να κάνεις restart?

1 Σχόλιο

persis

Γιατί μπλοκάρει το ρούτερ κ μια παίζει μια δεν παίζει κ το έχω έξω από το σπίτι στο μαγαζί που είναι από κατω κ για να το κάνω restart πρέπει να ντύνομαι να ανοίγω μαγαζί κτλπ. Ολόκληρη διαδικασία δλδ

Όνομα χρήστη
ChriStefan

Θα πω για το νεότερο αμέσως μοντέλο (λίγο πιο ακριβό αλλά αξίζει έχει κ μέτρηση κατανάλωσης) ως εμπειρία χρήσης που έχω. Ήθελα αυτό ακριβώς που λέτε. Στην εφαρμογή tapo και ενώ υπάρχει ίντερνετ κ wifi η πρίζα συνδεδεμένη, μπορεί κάποιος να πει άνοιξε turn on σε 5 λεπτά από τώρα, ενώ είναι ήδη σε on mode. Οπότε μετά κλείνω την πρίζα σε off και αυτήν μετά από 5 λεπτά δίνει ρεύμα ξανά στο ρουτερ. Βέβαια όταν πατήσεις το off χάνεται όλη η επικοινωνία μέχρι να ξανά έρθει το ίντερνετ στο ρουτερ.

Όνομα χρήστη