Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Καζινιεράκης Αναστάσιος

Εννοείται πως ΝΑΙ!
Σε κάθε μάρκας τέτοιο πριζάκι άλλωστε γίνεται αυτό. Και ένα και παραπάνω από ένα πολύπριζα (στη σειρά πια).

Εννοείται βέβαια πως, αν βάλεις πολύπριζο να φεύγει από αυτό το πριζάκι, ό,τι ρουτίνα - κανόνας που θα έχεις να ισχύει ενεργά σε αυτό το πριζάκι (πράμα απολύτως λογικό να ισχύει κάπως έτσι σε τέτοια συσκευή), το αποτέλεσμα της ρουτίνας θα αφορά όλες μαζί τις συσκευές που θα έχουν συνδεθεί πάνω σε αυτό το πολύπριζο. Άρα, αν π.χ. λες να κλείνει (υπό συνθήκη ή και δυναμικά) η έξοδος παροχής ρεύματος από το πριζάκι, θα κλείνει για όλο το πολύπριζο που θα είναι συνδεδεμένο σε αυτό άρα και στις συσκευές που τυχόν θα παίρνουν ρεύμα από αυτό το πούπριζο. Αντίστοιχα, όταν λες να ανοίγει (υπό συνθήκη ή και δυναμικά) η έξοδος παροχής ρεύματος από το πριζάκι, θα ανοίγει για όλο το πολύπριζο που θα είναι συνδεδεμένο σε αυτό άρα και στις συσκευές που τυχόν θα παίρνουν ρεύμα από αυτό το πούπριζο.

Κάτι που θα πρέπει να έχει κανείς κατά νου, είναι το φορτίο του ρεύματος που θα περνά μέσω αυτού, από τις απαιτήσεις κατανάλωσης των όποιων συνδέσεων καταλήγουν σε αυτό (άρα και μέσω του όποιου συνδεδεμένου πολύπριζο σε αυτό. Θα πρέπει δηλαδή να μην ξεπερνά το μέγιστο επιτρεπτό που όμως είναι αρκετά μεγάλο.

Όνομα χρήστη