Υπάρχει κάποια αντιστοιχία μεταξύ των Watt που μπορείς να επιλέξεις και των επιπέδων μια κοινής εστίας (0 έως 9);
Ευχαριστώ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Υπάρχει κάποια αντιστοιχία μεταξύ των Watt που μπορείς να επιλέξεις και των επιπέδων μια κοινής εστίας (0 έως 9);
Ευχαριστώ.
1 Απάντηση
Δεν το γνωρίζω και δυστυχώς οι οδηγίες δεν γράφουν κάτι Εγώ επιλέγω κυρίως εμπειρικά δηλ το ξεκινάω απο χαμηλά (από τα 800) και αναλόγως αλλάζω τη θερμοκρασία. Έχω καταλάβει όμως ότι είναι πολύ πιο δυνατή απο την κοινή εστία οπότε το υψηλό της είναι δυνατότερο και απο το 9. Πάντως εως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη μαγειρεύω σε πολύ λιγότερο χρόνο απο πριν που είχα κουζίνα
4 Σχόλια
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Κι εγώ από το λίγο που την έχω δουλέψει, έχω καταλάβει ότι το τελευταίο της επίπεδο είναι απαγορευτικό.
Δεν ξέρω τι εννοείται απογοητευτικό δηλ πολύ έντονο ή λιγότερο από αυτό που θα θέλατε? Πάντως μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια συσκευή που δεν μπορεί να συγκρίνετε πχ με κανονική κουζίνα. Ο καθένας βέβαια επιλέγει και με τις δικές του ανάγκες. Εγώ δεν ειχα τη δυνατότητα στο σπίτι που είμαι να έχω κουζίνα και για τις δικές μου ανάγκες είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ειναι βέβαια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αρνητικό που δεν υπάρχουν ΄ΠΟΥΘΕΝΑ (σε όσα καταστήματα ή μέσω διαδικτύου που έψαξα) καθόλου οδηγίες ούτε καν στα Αγγλικά. Πχ κάποια απο το κουμπιά προσπαθώ μόνη μου να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν ή το πως αντιστοιχούν οι ενδείξεις θερμοκρασίες . Καλή συνέχεια κι ελπίζω να βοήθησα.
Εννοώ ότι μου φαίνεται αρκετά πιο ισχυρό από την μέγιστη επιλογή μιας συμβατικής κουζίνας.
Ναι να σας πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο πιστεύω Μαγειρεύω σε λιγότερο χρόνο από ότι το έκανα όταν είχα κουζίνα