Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
IouliousEnnintaTesseras

Υπάρχει κάποια αντιστοιχία μεταξύ των Watt που μπορείς να επιλέξεις και των επιπέδων μια κοινής εστίας (0 έως 9);
Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

iounios12

Δεν το γνωρίζω και δυστυχώς οι οδηγίες δεν γράφουν κάτι Εγώ επιλέγω κυρίως εμπειρικά δηλ το ξεκινάω απο χαμηλά (από τα 800) και αναλόγως αλλάζω τη θερμοκρασία. Έχω καταλάβει όμως ότι είναι πολύ πιο δυνατή απο την κοινή εστία οπότε το υψηλό της είναι δυνατότερο και απο το 9. Πάντως εως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη μαγειρεύω σε πολύ λιγότερο χρόνο απο πριν που είχα κουζίνα

4 Σχόλια

IouliousEnnintaTesseras

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Κι εγώ από το λίγο που την έχω δουλέψει, έχω καταλάβει ότι το τελευταίο της επίπεδο είναι απαγορευτικό.

iounios12

Δεν ξέρω τι εννοείται απογοητευτικό δηλ πολύ έντονο ή λιγότερο από αυτό που θα θέλατε? Πάντως μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια συσκευή που δεν μπορεί να συγκρίνετε πχ με κανονική κουζίνα. Ο καθένας βέβαια επιλέγει και με τις δικές του ανάγκες. Εγώ δεν ειχα τη δυνατότητα στο σπίτι που είμαι να έχω κουζίνα και για τις δικές μου ανάγκες είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ειναι βέβαια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αρνητικό που δεν υπάρχουν ΄ΠΟΥΘΕΝΑ (σε όσα καταστήματα ή μέσω διαδικτύου που έψαξα) καθόλου οδηγίες ούτε καν στα Αγγλικά. Πχ κάποια απο το κουμπιά προσπαθώ μόνη μου να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν ή το πως αντιστοιχούν οι ενδείξεις θερμοκρασίες . Καλή συνέχεια κι ελπίζω να βοήθησα.

IouliousEnnintaTesseras

Εννοώ ότι μου φαίνεται αρκετά πιο ισχυρό από την μέγιστη επιλογή μιας συμβατικής κουζίνας.

iounios12

Ναι να σας πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο πιστεύω Μαγειρεύω σε λιγότερο χρόνο από ότι το έκανα όταν είχα κουζίνα

Όνομα χρήστη