Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sunsetzone

@jophiel αν μπορείς να βοηθήσεις. Στο laptop & pc χρησιμοποιώ πρόγραμμα FTP για ανέβασμα ή κατέβασμα αρχείων σε ή από μια συγκεκριμένη IP, κάνω χρήση αυτού: https://www.google.gr/search?tbm=isch&q=ws_ftp&spell=1&ei=i4YWVdulL4vTaJbTgpgO

Στο Lumia 630 και γενικώς στα windows phone 8.1 υπάρχει κάτι ανάλογο; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα, ίσως να μην κατάλαβα την χρήση κάποιας εφαρμογής που είναι αυτό που έψαχνα, να την προσπέρασα δηλαδή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Α, και κάτι ακόμη αν και με την πρώτη ευκαιρία θα απευθυνθώ στη ΝΟΚΙΑ, ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης στα κινητά; (στο 630)...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Για το δεύτερο σκέλος : αν εννοείς τη μνήμη ROM, τότε η απάντηση είναι κάρτες μνήμης. Υποθέτω ότι εννοείς τη μνήμη RAM και η απάντηση είναι ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Στο μέλλον όμως θα υπάρξει. Ήδη έχουν βγει κάποια πειραματικά μοντέλα, προπαραγωγής, τα οποία ονομάζονται "αρθρωτά κινητά" (project ara), στα οποία αλλάζουν η μνήμη RAM, το SOC κτλ.
Για το πρώτο σκέλος : η ανταλλαγή κρυπτογραφημένων αρχείων είναι κάπως εξειδικευμένη διαδικασία και σίγουρα λίγοι θα χρησιμοποιήσουν το κινητό τους με αυτό τον τρόπο. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ το κινητό μου με αυτό τον τρόπο. Μια λύση, πιστεύω, είναι το Myftp στο store, αλλά δεν είναι δωρεάν. Κατέβασε demo να δεις αν σου κάνει. Μια δωρεάν λύση, που ίσως κάνει τη δουλειά σου, είναι το YouSendIt, της ίδιας της Microsoft, το οποίο είναι και δωρεάν ή το mFtp2 ή το ftp server. Δοκίμασε, πειραματίσου και δες ποιο είναι πιο βολικό για τη δουλειά σου

2 Σχόλια

sunsetzone

Ναι, εννοώ RAM, αν έχουν δυνατότητα πρόσθεσης ή αντικατάστασης με μεγαλύτερη, και γω νομίζω όχι.

Για τους FTP δεν μεταφέρουν ντε και καλά κρυπτογραφημένα αρχεία, μπορεί να στέλνεις κάπου μερικά απλά αρχεία πχ. φωτογραφιών jpg. Η χρήση που θέλω είναι να στέλνω κάθε μέρα σε μια IP μερικές φωτό με το ίδιο όνομα και εκεί να αντικαθιστούν τις ήδη υπάρχουσες. Είναι σελίδες μιας εφημερίδας που βολεύει να στέλνονται έτσι.
Θα δοκιμάσω αυτά που μου πρότεινες και σε ευχαριστώ!

jophiel

Παρακαλώ. Η RAM, ακόμα, είναι ενσωματωμένη στην πλακέτα του κινητού, οπότε δεν αλλάζει με τίποτα. Όσο για τις εφαρμογές πιθανολογώ ότι σου κάνουν. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος, βέβαια, αφού, όπως έγραψα και παραπάνω, δε μου έτυχε να χρειαστώ το κινητό για τέτοια χρήση.

Όνομα χρήστη