@jophiel αν μπορείς να βοηθήσεις. Στο laptop & pc χρησιμοποιώ πρόγραμμα FTP για ανέβασμα ή κατέβασμα αρχείων σε ή από μια συγκεκριμένη IP, κάνω χρήση αυτού: https://www.google.gr/search?tbm=isch&q=ws_ftp&spell=1&ei=i4YWVdulL4vTaJbTgpgO
Στο Lumia 630 και γενικώς στα windows phone 8.1 υπάρχει κάτι ανάλογο; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα, ίσως να μην κατάλαβα την χρήση κάποιας εφαρμογής που είναι αυτό που έψαχνα, να την προσπέρασα δηλαδή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Α, και κάτι ακόμη αν και με την πρώτη ευκαιρία θα απευθυνθώ στη ΝΟΚΙΑ, ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης στα κινητά; (στο 630)...
2 Σχόλια
Ναι, εννοώ RAM, αν έχουν δυνατότητα πρόσθεσης ή αντικατάστασης με μεγαλύτερη, και γω νομίζω όχι.
Για τους FTP δεν μεταφέρουν ντε και καλά κρυπτογραφημένα αρχεία, μπορεί να στέλνεις κάπου μερικά απλά αρχεία πχ. φωτογραφιών jpg. Η χρήση που θέλω είναι να στέλνω κάθε μέρα σε μια IP μερικές φωτό με το ίδιο όνομα και εκεί να αντικαθιστούν τις ήδη υπάρχουσες. Είναι σελίδες μιας εφημερίδας που βολεύει να στέλνονται έτσι.
Θα δοκιμάσω αυτά που μου πρότεινες και σε ευχαριστώ!
Παρακαλώ. Η RAM, ακόμα, είναι ενσωματωμένη στην πλακέτα του κινητού, οπότε δεν αλλάζει με τίποτα. Όσο για τις εφαρμογές πιθανολογώ ότι σου κάνουν. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος, βέβαια, αφού, όπως έγραψα και παραπάνω, δε μου έτυχε να χρειαστώ το κινητό για τέτοια χρήση.