Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GeoPat_19

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος κ θέλω να κάνω μια ενημέρωση σχετικά με το προιόν που πραγματικά με διχάζει. Από πέρυσι έγιναν πολλά updates κ στο πρόγραμμα της Logitech αλλά κ στα Windows 10. Με αποτέλεσμα να μην έχω πια κανένα απολύτως πρόβλημα πια με Lag ούτε με αποσυνδέσεις. Οπότε η κριτική μου για το ποντίκι αλλάζει ριζικά τελικώς,αν κ πάλι μέσα στην γενική μου εντύπωση η άσχημη αρχή που έκανα με το πανάκριβο αυτό ποντίκι δεν ξεχνιέται. Πρέπει όμως για να είμαι ακριβοδίκαιος να παραδεχτώ την φανταστική διάρκεια της μπαταρίας του κ το πόσο με έχει βολέψει όλη αυτή η δυνατότητα με τα κουμπάκια κ τις συντομεύσεις. Δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα ένα συμβατικό ποντίκι πλέον.Πολύ φοβάμαι ότι είμαι τόσο μαζόχας που αν χαλάσει ή θα το ξαναγοράσω ή θα πάρω το επόμενο μοντέλο... (λολ)
Θέλω να πιστεύω ότι όποιος μπει για να διαβάσει σχόλια μου,να ξεκινήσει από τα πιο παλιά κ μετά να καταλήξει εδώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Peter_Tzonis

Χαιρετε, απο τοτε που έχεις κανει το update μεχρι σημερα εχεις δει κανενα αλλο προβλημα? Θελβ να το αγορασω αλλα εμαι διστακτικος γιατι επι το πλειστον βλεπω σχολια με παραπονα.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη