La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

1 Răspuns

EFI_MICHTATIDOU

Το πηρα εγώ. Εχω 1 εβδομαδα. Δε μου τραβαει το υγρο απορρυπαντικο και το μαλακτικο. Κανω ακριβως οτι λενε οι οδηγιες. Ηρθε τεχνικος απο τον Κωτσοβολο και ειπε οτι δουλευει κανονικα. Εγω συνεχιζω να μη μπορω να βαλω πλυντηριο, παρα μονο με ταμπλετες που τις ριχνω στον καδο. Τι να κανω;

4 Comentarii

Vicky_Georga

Δοκίμασε να τα γεμίσεις μέχρι το max. Έχω κι εγώ το ίδιο πλυντήριο, έχω το ίδιο θέμα, κάλεσα κι εγώ τεχνικό αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ, διάβασα ότι τα πλυντήρια με αυτόματη δοσολογία δουλεύουν ως εξής : Τα γεμίζεις φουλ μέχρι την ένδειξη max και υποτίθεται ότι αυτό το γέμισμα κρατάει για πάρα πολλές πλύσεις. Τραβάει κάθε φορά τόσο όσο χρειάζεται ανάλογα με τα κιλά που έχεις βάλει. Οπότε δοκίμασε να το γεμίσεις μέχρι πάνω και θα καταλάβεις αν κατεβαίνει η στάθμη μετά από μερικές πλυσεις (γιατί με μία μόνο πλύση, η διαφορά στη στάθμη δεν διακρίνεται εύκολα αφού είναι πολύ μακρύ το συρτάρι). Όταν μένει μέσα στο συρτάρι λίγο υγρό, ναι μεν μπορεί για 1-2 πλύσεις να είναι αρκετό αλλά δεν το τραβάει καθόλου. Για να δουλέψει το σύστημα της αυτόματης δοσολογιας, πρέπει να είναι πάντα υπεργεμισμένο το συρτάρι. Εγώ πχ έβαζα 1-2 καπάκια μαλακτικου και δεν το τραβούσε καθόλου.

tonitaturea

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.. κάλεσα τον τεχνικό και μου το βγάλανε άχρηστο.. μου φέρανε καινούργιο και πάλι το ίδιο κάνει.. ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως δουλεύει..

Maria_Mikroni4124

Κι εγω αγορασα το ιδιο πλυντηριο πριν 1 εβδομαδα και δε μου τραβαει ουτε απορρυπαντικο ουτε μαλακτικο. Βαζω πια το απορρυπαντικο μεσα στον καδο αλλα για το θεμα του μαλακτικου δεν υπαρχει λυση. Αν βρειτε κατι γραψτε εδω να το κανω κι εγω..

Nume de utilizator